promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi férjhez ment, mutatjuk a menyasszonyi ruháját
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Titkos esküvőn mondta ki az igent Tóth Gabi, és a sztárséf, Krausz Gábor.

Talán nincs az országban olyan ember, aki ne tudná, hogy Tóth Gabi babát vár, az apa pedig Krausz Gábor. Ezen a héten az RTL Klub műsorában került szóba az énekesnő, de egészen más szituációban.

 

Tavasszal történt az eljegyzés, majd azt azt követő héten kiderült, hogy Tóth Gabi babát vár, így nagy habos-babos esküvőről nem lehetett szó. Előtte azért az énekesnőnek meg kellett vívnia a maga harcát a közösségi médiában.

 

Nem is olyan régen azonban szűk családi körben megtartották az esküvőt. Erről beszélt a sztárpár a BEST Magazinnak. A ceremónia helyszíne Krausz Gábor édesapjának háza volt.

„Mivel nemsokára érkezik a baba, Gabi ekkora pocakkal már nem szeretett volna nagy esküvőt és lagzit, olyat aztán meg pláne nem, ami a nyilvánosság előtt zajlik. Volt még, amit biztosan tudtunk: a sorrendet, az íratlan törvényt be kell tartani, a lányunk csakis házasságban születhet.”

Tóth Gabi elsírta magát az esküvőn, de a sztárszakács is meghatódott.

„Hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. (...) Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Nálunk, vidéken az a szokás, hogy három napon át mulatunk: eszünk, iszunk, táncolunk. (...) Bár nem úgy terveztük, ahogy alakult, de életem egyik legszebb napja volt az esküvőnk napja. Soha nem gondoltam arra korábban, micsoda fantasztikus érzés kimondani: Krausz Gábor a férjem”

– mondta a lapnak az énekesnő.

Tóth Gabi már kiskorában arról álmodott, hogy nagy fehér ruhás lagzin fog férjhez menni, ezt majd jövőre kislányukkal a középpontban bepótolják. Az énekesnő a nagy napra egy hófehér, csillogó szegecsekkel díszített, ejtett vállú ruhát választott, természetesen fátyollal, amire egy személyes üzenet is került:

„Gyerekkori álmom volt, hogy ha egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, ami – hála a stylistomnak és barátnőmnek, Holdampf Lindának – megvalósult. Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: »szeretlek, Krausz«, mert mindig így szoktam neki mondani.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás