Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Súlyos balesetről ír, köszönetet mond, és kérést fogalmaz meg Vajna Tímea

Súlyos balesetről ír, köszönetet mond, és kérést fogalmaz meg Vajna Tímea

Színes

Súlyos balesetről ír, köszönetet mond, és kérést fogalmaz meg Vajna Tímea

Színes

TK - 2019.10.23. 12:12

Vajna Tímea sem szokta mindig bekötni a biztonsági övét.

Vajna Tímeát egy ismeretlen férfi akarja meghódítani, erről írt korábban Instagram-sztorijában.

 

Most azonban drámai eseményekről számolt be szerda délelőtt. Ugyanis kedden az egyik barátnője frontális balesetet szenvedett egy taxiban utazva. Az információk szerint mindenki megúszta kisebb sérülésekkel.

Ennek kapcsán Vajna Tímea arról ír, hogy az eset őt is elgondolkoztatta, mert ő sem köti be mindig a biztonsági övet. Ez a szerencsétlen baleset pedig jó alkalmat ad arra, hogy mindenki figyelmét fel tudja hívni arra, hogy minden alkalommal be kell kötni a biztonsági övet.

Andy Vajna özvegye azt is hozzáteszi, hogy a 9-es év rengeteg negatív energiát hordoz, és már nagyon várja, hogy vége legyen. Az írást szöveghűen közöljük.

„A legjobb barátnőm tegnap taxival utazott és váratlanul frontálisan nekik ütközött egy autó. Hál Istennek néhány sérülésen kívül nem esett komolyabb bajuk. Köszönet az Országos Mentőszolgálat mentőseinek, orvosainak ezúton is! Belegondoltam, h én se kötöm be soha magam a taxiban hátul... mivel sok követőm van, így megragadnám az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy MINDIG kössétek be magatokat a kocsiban, buszban, taxiban, überben...!!! Az élet kiszámíthatatlan és ne felejtsétek el, hogy számmisztikailag a 9-es év van, amely rengeteg negatív eseményt, energiát hordoz magában... én is alig várom, h vége legyen már ennek a borzalmas évnek”

– írta Insta-sztorijában Vajna Tímea.

Borítókép: Vajna Tímea. Forrás: Lokál