promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismeretlen férfi akarja meghódítani a gyászoló Vajna Tímeát
Borítókép:  Vajna Tímea. Forrás: velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea már a második rózsacsokrot kapja egy számára ismeretlen férfitől.

Néhány héttel ezelőtt Vajna Tímea húga és sógora adott interjút egy lapnak, amiben arról beszélnek, hogy nehéz lesz bármelyik férfinek meghódítani Andy Vajna özvegyének a szívét, hiszen az egykori filmproducer királynőként kezelte feleségét.

 

Azonban van valaki, aki rendületlenül próbálkozik, ugyanis más a második ötvenezres rózsacsokrot küldi névtelenül Vajna Tímeának, aki fotót is posztolt Instagram-oldalára a meglepetésről, amihez ezt írta:

„És újra... nincs kártya... valaki Magyarországról.”

Senki sem tudja, hogy ki lehet a titkos hódoló, a Bors csak Vajna Tímea sajtósát érte el:

„Magunk se tudjuk, ki lehet ez a rejtélyes imádó, de annyit igen, hogy valóban nem ez az első alkalom, mert Timi már kapott egy ilyen kártya nélküli csomagot, aminek a feladója továbbra is rejtély, de úgy sejtjük, ugyanaz a férfi lehet. Kedves gesztusnak tartja a férfi részéről, egyáltalán nem rémítette meg, mint sokakat. Timi továbbra is egy nagyon csinos nő, nem is csodálom, hogy felkelti a férfiak érdeklődését. Azonban azt el kell fogadni a lovagoknak, hogy még mindig gyászolja szeretett Andyjét, szóval még egyáltalán nem nyitott az újrakezdésre.”

When ^cat Mom^ gets home

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás