promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea elhunyt férje drámájáról vallott
Borítókép:  facebook.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea elárult, mindig is érezte elhunyt férjén, hogy amit a külvilág felé mutat, az nem teljesen igaz. Emögött Andy Vajna 2007-ben öngyilkosságot elkövető fia áll.

Andy Vajna, ez év januárjában elhunyt producer életének egyik legnagyobb problémájáról mesélt özvegye, Vajna Tímea a Blikknek. Mint elmondta, a 2007-ben öngyilkosságot elkövető, skizonfrén fia halálát a producer nem tudta feldolgozni. 

„Mindig éreztem rajta, hogy amit mutat a külvilág felé, az nem teljesen igaz, gyakran szomorúságot fedeztem fel a szemében. A fia halálát sose tudta feldolgozni." 

– mondta Vajna Tímea, aki hozzátette, megpróbáltam elterelni a figyelmét vidámsággal, humorral jókedvre deríteni őt, és annyiszor átölelni, ahányszor csak akarta. „Imádta, amikor másokat utánzok, ezt a barátnőim is tanúsíthatják. Imádják, hogy ilyen bolondos vagyok" – tette hozzá.

Hogy a tragédiát mennyire nehezen kezelte Andy Vajna, azt Bunyik Béla is megerősítette. A Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál főszervezője és Vajna jóbarátja elárulta:

mivel Los Angelesben minden Justinra emlékeztette Vajnát, inkább Budapestre költözött

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás