promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért mehettek tönkre Nacsa Olivér házasságai
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nacsa Olivér kétszer volt idáig házas, mind a két kapcsolat válással végződött. 

Nacsa Olivér fél év együttlét után vette feleségül az M5 csatornánál dolgozó, és a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbit. Az idill azonban nem tartott sokáig, hiszen Somossy Barbi Facebook-oldalára kikerült egy bejegyzés, miszerint másfél év után elválnak.

„Sejthető volt, hogy valami nincs rendben körülöttük, hiszen korábban kifejezetten szerettek volna együtt dolgozni. Persze arra senki nem gondolt, hogy válás lesz a vége”  – mondta a Blikknek korábban egy informátor.

 

Ez már a második házassága Nacsa Olivérnek, amely válással végződik. Első feleségével, Zsuzsával szintén valamivel több mint egy év után váltak el, s jelenleg is ugyanez a helyzet.

Arról a Story magazin értekezik, hogy Nacsa előző házasságánál a két fél közötti távolság vezetett a váláshoz, addig most a túlzott együttlét. A lap szerint ugyanis a humorisan minden percét Somossy Barbival töltötte, tette ezt azért is, hogy kompenzálja az előző kapcsolatban meglévő hiányosságokat. Egyúttal a 13 év korkülönbséget sem tudta leküzdeni a két fél.

Igaz, ezek csak feltételezések, a humorista ezidáig nem árulta el az okokat.

(NLC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás