promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másfél év házasság után válik Nacsa Olivér
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nacsa Olivér fél év ismeretség után vette feleségül műsorvezető barátnőjét.

Nacsa Olivérre fél év együttlét után vette feleségül az M5 csatornánál dolgozó, és a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbit. MIután egy pár lettek egy ideig közösen is vezették a csatorna kulturális híradóját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#kult30 #azértékesfélóra #mtva #m5 #withmybeautifulwife

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

Házasságkötésük után tavaly októberben az egyik bulvárlap címlapján is szerepeltek, és akkor harmonikus életükről áradoztak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ourwedding #best #loveforever #exclusive

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

Az idill nem tartott sokáig, hiszen Somossy Barbi Facebook-oldalára kikerült egy bejegyzés, miszerint másfél év után elválnak. Miután a sajtó szemlézte az írást, a poszt lekerült az oldalról. Azonban sikerült még lementenünk, így most változtatás nélkül közöljük:

„Kedves barátaink, ismerőseink!
Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.
Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.
Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni
Barbi és Olivér”

Az utolsó közös kép Somossy Barbi Instagram-oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás