Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Galambos Lajos: „Ráment a házasságom...”

Galambos Lajos: „Ráment a házasságom...”

Színes

Galambos Lajos: „Ráment a házasságom...”

Színes

TK 12:12

Lajcsi, azaz Galambos Lajos családjában nem mindenki örül annak, hogy az énekes a nagyközönségnek is elárulja a problémákat.

Pár héttel ezelőtt volt négy éve, hogy Galambos Lajost elvitték a rendőrök, ugyanis közműlopással vádolták az énekest. A börtönben 125 napot töltött, erről könyvet is írt Elfújom az igazságot címmel.

Lajcsi családjában azonban nem mindenki örül annak, ahogy az énekes a sajtóval bánik. Erről beszélt a pénteken megjelenő Bors Extrának az énekes, a hosszabb interjúból néhány gondolatot már kiemelt a lap.

„Sosem fogom elfelejteni azt a napot, ahogy a börtönben eltöltött 125 napot sem. Bár szabadlábra helyeztek, mégsem érzem magam addig teljesen szabadnak, amíg le nem zárul az ügyem, és ki nem derül az igazság. Az, hogy olyas valamiért bűnhődtem, amit nem követtem el. Egy életen át fogom cipelni ezt a terhet, függetlenül attól, hogy hogyan, és mikor fog lezárulni az ügyem”

– mondta Galambos Lajos.

Az énekes meglepő módon az sem tagadta, hogy a börtönben töltött napok, és az azóta tartó időszak megsínylette a házassága:

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta. Ő is erős személyiség, én is az vagyok, és ebbe nem is hagyok beleszólást. Vannak dolgok, amik nem képezik a megbeszélés tárgyát. Ez például ilyen. A mindennapjainkon rontanak ezek a csaták, de nemcsak Bogi van ezen az álláspontom, hanem más hozzátartozóm is. Szerintük teljes mértékben el kellene határolódnom a szerepléstől, de kö­nyörgöm, közszereplő vagyok. Hogy nézne az ki, ha »elmenekülnék«? Azzal szerintem inkább azt sugallnám, hogy vaj van a fülem mö­gött. Ami nincs. És kü­lönben is. Ha nem adsz enni a farkasnak, akkor rabol magának.”

Azonban nem csak Boglárka az, aki ellenségesen viselkedik a médiával, és Lajcsi megnyilatkozásaival kapcsolatban, hanem öccse, Pisti is:

„Olyanok vagyunk, mint a tűz és víz. Pisti sokkal zárkózottabb típus, mint én. Többek között ő az egyik hozzátartozóm, akire az előbb céloztam, hogy nem szereti az ügyemmel kapcsolatos megnyilvánulásaimat. Ez van.”

Galambos Lajos számára azonban az megnyugtató, hogy gyermekei tűzbe mennének érte.

Borítókép: Lajcsi, azaz Galambos Lajos. Forrás: lokal.hu