Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így töltötte egyik legmeghittebb estéjét Indiában Demcsák Zsuzsa

Így töltötte egyik legmeghittebb estéjét Indiában Demcsák Zsuzsa

Színes

Így töltötte egyik legmeghittebb estéjét Indiában Demcsák Zsuzsa

Színes

TK 18:30

Demcsák Zsuzsa társával, Kandász Andreával együtt szerepelt az Ázsia Expressz második évadában.

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea lefogyva, de törve nem küzd az elemekkel a TV2 Ázsia Expressz című műsorában, ahol azért néha-néha beszólogatnak a versenyzőtársaknak is.

Azonban a műsorvezető most az is megmutatja, hogy mennyire vendégszeretőek az indiaiak:

„A mai adás előtt hadd mutassak nektek néhány képet az egyik legmeghittebb esténkről egy indiai családnál! Elöljáróban annyit, hogy azon kívül, hogy befogadtak, enni adtak, ruhát kaptunk, aludhattunk, tiszta szívből szerettek minket. És mi is őket! Azóta is tartjuk a kapcsolatot a nagypapával, akit Babunak hívhatunk és persze a gyerekekkel, az unokákkal, akik megmosták és befonták a hajam (ezt érdemes megnézni az egyik képen), én pedig kifestettem a körmük és az arcuk. Na és persze rengeteget játszottunk! Kriketteztünk, tollaslabdáztunk, kergetőztünk. Tőlük kaptam ezeket a fotókat is. Mindenkit beíratnék egyébként hozzájuk egy tanfolyamra vendégszeretetből és emberségből. Egyszer még visszatérünk hozzájuk, ezt Kandival megfogadtuk!”

A mai adás előtt hadd mutassak nektek néhány képet az egyik legmeghittebb esténkről egy indiai családnál! Elöljáróban annyit, hogy azon kívül, hogy befogadtak, enni adtak, ruhát kaptunk, aludhattunk, tiszta szívből szerettek minket. És mi is őket! Azóta is tartjuk a kapcsolatot a nagypapával, akit Babunak hívhatunk és persze a gyerekekkel, az unokákkal, akik megmosták és befonták a hajam (ezt érdemes megnézni az egyik képen), én pedig kifestettem a körmük és az arcuk. Na és persze rengeteget játszottunk! Kriketteztünk, tollaslabdáztunk, kergetőztünk. Tőlük kaptam ezeket a fotókat is. Mindenkit beíratnék egyébként hozzájuk egy tanfolyamra vendégszeretetből és emberségből egyszer még visszatérünk hozzájuk, ezt Kandival megfogadtuk!#azsiaexpressztv2

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram.