Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyja kemény dolgokkal vádolja a rappert

L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyja kemény dolgokkal vádolja a rappert

Színes

L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyja kemény dolgokkal vádolja a rappert

Színes

TK 14:50

Saját Facebook-oldalán jelentettett meg „Nyílt levelet” H. Csilla.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy szombat este halálra gázolták L.L. Junior hároméves kisfiát. Az énekes a tragédiát követően ügyvédhez fordult, vissza sem adná anyukájának nagyobbik gyerekét. Elperelné őt Csillától.

Néhány órája H. Csilla egy kemény hangú nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán – az írást változtatás nélkül közüljük!

„Nyílt levél
Kérdezem én, mint anya, aki látta meghalni a gyermekét?! Kérdezem én, mint szülő, tőled L.L.Junior ! Kérdezem én, mint érző ember, aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat, mert nincs. Hol voltál? Hol voltál az utóbbi 4 évben? Csak Lacika miatt veszek levegőt. Én nem a vádaskodásban és pusztításban a nyilvánosságban élem a gyászom, hanem a lelkem és teljes valómban. Milyen ember, apa, szülő vagy te, hogy még azt sem hagyod, hogy gyászoljak, hogy fájjon, hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Oda adtam, ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek. És te nem engeded, hogy velem legyen? Mentális és pszihés zavar? Ha abban a csodában lett volna részed, amiben nekem volt anyaként, nem is élnél, mert gyenge vagy. Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemèrt, mert nem lehet egy olyan emberé, aki 6évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét... Nem tudod mit érzek,mert nem voltál ott. A fiadat utóljára a műtétje napján láttad 10 percre, amin szintén nem voltál ott, ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort, utána pedig egy órán keresztül vígasztaltam, mert te sírva hagytad ott... Sírt érted ,hogy hiányzol neki... Ahogy egész életükben tették! A te döntésed volt! Ahogy az is, hogy megszületett és megfogtad a bőröndöd és ott hagytad az egy hetes és 2 éves fiaid. Minden egyes ember a környezetünkben, a bölcsödében, az óvodában, a fejlesztéseken, az orvosoknál, a nevelési tanácsadokban, a szomszédok tanúsítani fogják, hogy téged nem láttak egyszersem vagy csak nagyon ritkán, ha épp az időd engedte. Én az utolsó percig az ő szeretetükben és boldogságukban úsztam! És szeretett fiam emlékére esküszöm, hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért. GYÁSZOLOK!!!!!! Ezért nem nyilatkozom, mert ÉN megélem minden percét, nem a közösségi oldalakat nézem, nem olvasom a cikkeket és nem azzal foglalkozom, hogy lehetetlenítsek el embereket és pusztítsak, kérek mindenkit és téged is L.L.Junior TARTSD TISZTELETBEN A GYERMEKÜNK TISZTA EMLÉKÈT!!!!!!!!!!”

Borítókép: a baleset helyszíne. Forrás: Blikk