Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior: Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék

L.L. Junior: Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék

Színes

L.L. Junior: Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék

Színes

TK 14:50

Ép ésszel felfoghatatlan tragédia érte L.L. Juniort és volt párját, Dávidka édesanyját.

Szombat este gázolták halálra L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát.

A Blikknek sikerült utolérnia zenészt:

„Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt. Még nem... Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel. Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Sorra kapom az üzeneteket és a hívásokat, a részvétnyilvánításokat, de meghallgatni sem tudom ezeket, ilyen egyszerűen nem történhet meg.”

L.L. Junior korábban hét éven keresztül élt együtt a kisfiú édesanyjával. 2016 eleje óta pedig Körtvélyessy Kingával kezdett új életet, a zenész apósa, a Barátok közt egykori színész, Körtvélyessy Zsolt az alábbiakat mondta:

„Az egész család rossz állapotban van, nehéz mit mondani a szörnyűség után. Mi Kecskemétről rohantunk Budapestre, és Junior is jött, amint tudott. Úgy tudom, ő már nem látta Dávidkát a baleset helyszínén, nem ért oda addig, amíg ott volt a kis teste. Összegyűlt az egész család a nagymamánál, imádkoztunk a kisgyerekért. Ha piros volt a lámpa, amikor Dávid elindult, az autósnak esélye sem volt. Szörnyű, hogy hiába próbálták újraéleszteni a kisfiút. A lányom, Kinga nagyon félti Lacit, amit érthető is ebben a helyzetben. Szörnyű tragédia ez, Kingát is nagyon megviselte, közel álltak egymáshoz Dáviddal.”

Az autót egy 76 éves férfi vezette, aki feleségével másnap indult volna Törökországba, ám a tragédia miatt lemondták az utat. A Bors úgy értesült, hogy a férfi sokkos állapotban van, és kínozza a lelkiismerete, ám szinte biztos, hogy minden szabályt betartott. Ezt a rendőrség is megerősítette a lapnak.

Borítókép: L.L. Junior. Forrás: RIpost