promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa Janicsák Veca és férje kapcsolatát kritizálta, az énekesnő visszaszólt
Borítókép:  Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel. Forrás: blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Janicsák Veca és Demcsák Zsuzsa is az Ázsia Expressz forgatásán kapott hajba, mégpedig Veca férje miatt.

[[adv]]

Azt már hetek, hónapok óta tudjuk, hogy Demcsák Zsuzsa a fellegekben jár, hiszen az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg férjével. Esküvőjüket a férfi apja fogja celebrálni.

A műsor forgatási munkálatai hónapokkal ezelőtt befejeződtek, ám a TV2 csak ezekben a napokban kezdte el sugárizni az Ázsia Expressz második évadát. Most láthatjuk, hogyan törnek felszínre azok az ellentétek, amelyek a versenyzők között feszültek. A Bors egy ilyen jelent után szólaltatta meg a szereplőket.

Az első probléma az volt, hogy Janicsák Veca állítása szerint Demcsák nem köszönt vissza, amikor ő ráköszönt, és ezt az énekesnő szóvá is tette. Demcsák Zsuzsa válaszában nem volt köszönet. Szerinte Janicsáknak magába kellene néznie, és az nem normális, ahogy a férjével, Ladányi Jancsó Ábellel bánik:

„Én kimondom, hogy nem szimpatikus, mert nem az. Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával. Az eddigi adásokban még nem bukott ki, de ami késik, nem múlik, majd látni fogja mindenki, miről beszélek. Más bajom nincs Vecával. A visszaköszönés elmaradása pedig nem volt tudatos. 40 fok volt, el voltam foglalva a feladattal, észre sem vettem, hogy összefutottunk.”

Természetesen az énekesnő válaszára sem kellett sokáig várni, aki elmondta, hogy vannak nézeteltéréseik a férjével, de attól még szeretik egymást:

„A verseny olykor feszült helyzeteket szült, ezáltal mindenkinél előfordultak viták, de én is emberből vagyok, és ezeket a konfliktusokat mindig tudtuk kezelni, vagy éppen bocsánatot kérni a másiktól.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás