promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmre vette halálos zuhanását a világhírű Youtuber
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A King of Random Youtube-csatorna alapítója, Grant Thompson ejtőernyőzés közben videózta magát épp, amikor egy légáramlat megdobta, és lezuhant. A Youtuber 38 éves volt.

[[adv]]

Grant Thompson 2010-ben kezdte el csinálni DIY-videóit Youtube-on, csatornája King of Random néven hasított. Augusztusig 11,7 millió feliratkozót gyűjtött, vagyis a 38 éves Youtuber igen népszerűnek számított. Hétfőn azt is lefilmezte, ahogy egy gépből kiugorva ejtőernyőzik nagy magasságban, ám technikai problémája támadt, és életét vesztette.

A felvétel a rendőrség kezébe került, ez alapján tudtak képet alkotni arról, mi okozhatta a népszerű férfi halálát. A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, egy függőleges légáramlat okozott kivédhetetlen technikai gondot, mellyel Thompson nem tudott megbirkózni. Érzékelte, hogy súlyos probléma támadt, nem tudta megoldani. Bár a tartalék ernyőt még ki tudta nyitni, a zuhanás következtében másodpercek alatt meghalt.

Az emlékére készített videót majd hárommilióan töltötték le. 

A holttestét GPS adatok segítségével egy helikopter találta meg a Utah állambeli Sand Hollow Nemzeti Parkban. Mindössze néhány hónapja kezdett el hobbiszinten ejtőernyőzni.

A King of Random Youtube-csatornát immár Nate Bonham és Calli Gade csinálja, szóval a videók továbbra is elérhetők lesznek rajta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás