promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hullarészeg budapesti thai szakács 43 napos időutazásra indult
Borítókép:  A hetekig élőhalottként kóválygó thai szakács, Uthai Waenbarb a kép jobb szélén látható (Facebook/Thaiföldi Nagykövetség)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfi Thaiföldre tartott, ám öt napot kellett volna várnia a moszkvai csatlakozásra. Elkeseredésében inni kezdett, s elnyelte a föld.

[[adv]]

Rommá itta magát, tartja a magyar argó, csakhogy ez mindenkinél mást jelent. Egy Budapesten dolgozó thai szakács számára például azt, hogy az első lehúzott pohár után 43 nappal, egy másik városban ébred, mint ahol elkezdett piálni. Csúcsteljesítmény a javából, örülhet, hogy élve megúszta.

A Bangkok Post a 36 éves Uthai Waenbarbról írt cikket, aki hazánkban dolgozik, s szeretett volna kis időre hazalátogatni. Moszkváig el is jutott repülővel, ott azonban állítása szerint azt közölték vele, hogy öt napot kell várnia a bangkoki csatlakozásra. Innentől nem emlékszik semmire, ugyanis annyira nekikeseredett a hír hallatán, hogy éjt nappallá téve ivott. S még ki tudja, mi került a szervezetébe. Eltűnt a világ szeme elől.

43 napra rá, múlt kedden került újra vissza közénk, e világba. Moszkvától 27 kilométerre, Kimki városában dekkolt.

Rokonai ezalatt már rég a thai hatóságokkal kerestették, utoljára június 15-én látták a moszkvai reptéren. Magyarországi barátai annyit erősítettek meg, hogy már Budapesten megkezdte a mulatozást, azt ünnepelte, hogy hazamehet.

Thaiföld moszkvai nagykövetsége végül autót küldött érte Kimkibe.

A pórul járt szakács visszaemlékezésében felidézte, az öt napos várakozás feletti csalódásában kezdett inni, s arra még emlékszik, hogy a reptéren egy boltban összeveszett a kiszolgálóval, a rendőrség elfogta, majd elengedték. Delíriumos állapotba kerülve azonban csomagjait és útlevelét is elhagyta.

A nagykövetség végül minden úti és szállásköltségét kifizette, amíg várnia kellett a Thaiföldre tartó gépére. Épp bőrrel megúszta a nem mindennapi időutazást. Gratulálunk neki!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás