promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis: Bármelyik pillanatban eljöhet az idő, és menni kell a kórházba
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis, és felesége, Krisztina már mindent bepakoltak, és tűkön ülve várják az indulást.

[[adv]]

Az nem titok, hogy Curtis és felesége, Krisztina első közös gyermeküket várják. Sőt, már azt is tudjuk, hogy milyen neve lesz a kisbabának.

A házaspár a célegyenesbe érkezett, ennek apropóján meséltek a mindennapjaikról a Blikknek.

„Augusztus elejére vagyok kiírva, de igyekszünk mindenre felkészülni. Már tudatosult bennünk, hogy küszöbön a kisfiunk érkezése, és hogy jó ideig ezek lesznek az utolsó olyan napok, amelyeket kettesben, babasírás nélkül töltünk el. Már jó pár napja nem alszom. A hasam miatt sehogysem kényelmes, de Atti még ilyenkor is mellettem van, virraszt velem és fogja a kezem. Egyelőre nem izgulok! Természetesen tudok mindent, mi hogy fog zajlani, lelkileg fel is készültem, de igyekszem azért elterelni a gondolataimat és nem kattogni rajta, mert csak stresszelnék. Attival inkább már arról beszélgetünk, hogy milyen lesz itthon hármasban, azt ígérte, a fürdetéstől kezdve a pelenkázáson át az altatásig mindenben segít majd. Már most tudom, hogy nagyon jó apja lesz a kisfiunknak!”

– mondta a rapper felesége, Széki Krisztina.

Curtis nevetve tette hozzá, hogy ő valószínűleg jobban izgul a terhesség miatt, mint kedvese. Az pedig egyértelmű, hogy ott lesz a szülőszobában:

„A szülőszobában én is bent leszek, hiszen egy pillanatról sem szeretnék lemaradni, és a feleségem mellett a helyem. Egy magánkórházat választottunk, hogy a legnyugodtabb körülményeket biztosítsuk a mamának és a babának. Itthon már minden készen áll, ott sorakoznak a szekrényben a kis ruhácskái, vár rá az apró mez, nagyon izgatottak vagyunk.”

Mindezek előtt azonban részt vett egy zenei projektben, ahol Dér Heni, Zoltán Erika és Lotfi Begi volt a társa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jó reggelt! Hamarosan érkezünk @heni_der_official @lotfibegi @erikazoltan

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Az, hogy milyen zene született a közös munka eredményeképpen, arról inkább ti mondjatok véleményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás