Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nagypapa hálából füves tortát adott a nővéreknek, kifeküdtek tőle

A nagypapa hálából füves tortát adott a nővéreknek, kifeküdtek tőle

Színes

A nagypapa hálából füves tortát adott a nővéreknek, kifeküdtek tőle

Színes

Gaba - 2019.07.10. 08:30

Vörös bársony-ügy – akár ezt a címet is kaphatta volna az az angliai nyomozás, melynek során kiderült, hogy egy kedves nagypapa tudtán kívül hálából füves tortával kínálta a kórházban dolgozó nővéreket. A szálak végül elvezettek 18 éves unokájához.

Őrült sztori következik a Manchester és Liverpool között félúton fekvő Warrington városából, annak is a központi kórházából. Történt, hogy egy hálás hangulatba került nagypapa köszönetet kívánt mondani az intézmény nővéreinek, amiért oly gondosan ápolták rokonát. Úgy gondolta, hogy elemel egy tortát unokája 18. születésnapjáról, s gyorsan beszalad vele a kórházba. Így is tett.

A kórházba azonban a Sky tudósítása alapján csakhamar riasztani kellett a rendőrséget, ugyanis az édesszájú nővérek megkóstolták a tortát, s pestiesen szólva félkómás állapotba kerültek. Nem fél órára rá, hanem szinte perceken belül.

A keresztkérdések nyomán rögvest kiderült, hogy a vörös bársony torta a felelős a bódulatért, s iziben fel is keresték az idős urat, aki az édességet hozta. Ő elmondta a színtiszta igazságot: unokája bulijából származik a torta.

A rendőrök hamar a végére jártak az ügynek: bevizsgáltatták a tortát, s kiderült, hogy a bohó ifjak nem kevés kannabisszal dobták fel az ízvilágot, s az ápolók ettől kerültek hipernyugodt állapotba.

Magyarul space cake-t gyártottak egy tortából. Amikor a hatóság ezt közölte a nagypapával, szegény öreg kisebb sokkot kapott.

A rendőrség a beszámolók szerint komoly beszélgetést folytatott a mókás kedvű unokával és társaságával, s jó tanácsokkal látták el őket a jövőre nézve. Ezt követően a tortát megsemmisítették, s lezárták a vörös bársony-ügyet.

Borítókép: sky.com

Legolvasottabb hírek