promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az megvan, hogy csokoládé illatút is pukizhatnál?
Borítókép:  pilulepet.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy francia bácsinál, Christian Poinchevallnál egy puffasztó vacsora után telt be a pohár: annyit szellentett tőle, hogy elhatározta, véget vet a pukiáradatnak. Kifejlesztett egy szert, melyből csoki, virág és fűszerillatú is kapható. Állítja, hogy remekül működik.

Christian Poinchevall, így hívják azt a francia feltalálót, aki állítása szerint kifejlesztett egy pirulát, mely a szellentést kellemes illattá alakítja át. Igen, jól olvassátok, a Nyugat-Franciaországban található Gesvres nevű faluban dolgozó férfi azt ígéri, ha betartjuk a használati utasítást, örökre búcsút vehetünk az orrfacsaró bélgázszagtól, s rózsa és csokiillatú pukikat eregetünk. Innentől tehát még a szellentésszűrő alsógatyára sem lesz szükség, melyet évekkel ezelőtt dobott a piacra egy másik cég.

Poinchevall úr egyébként egy Gandalfba oltott mikulás. Itt arról beszél, hogy miért érdemes megvenni a készítményt. 

Lutin Malin, így hívják a vállalatot, melyet felépítettek erre a groteszk találmányra. A készítmény leírása szerint kizárólag természetes összetevők alkotják a szert, semmiféle kémiai anyagot, vegyszert nem tartalmaz.

„Egy közös vacsora után irtózatosakat pukiztunk, kis híján fulladoztunk. Valamit tennünk kellett”

– nyilatkozta korábban a Telegraphnak Poinchevall annak kapcsán, hogy miért fogott bele a szer gyártásába.

A cég honlapja szerint a szellentésillatosító pirula már 2007 óta létezik, de valamiért eddig nem robbant be a köztudatba. Bár a vállalat azt írja,

számtalan vásárlónk jár vissza hozzánk rendszeresen, ennél jobb bizonyíték nincs a sikerre.

Karácsonyi csokoládé, gyömbér, tavaszi édes fűszerek, virágillat – ki-ki a maga érzékeny szaglása szerint dönthet, hogy milyen illatúvá akarja alakítani a kellemetlen szagokat.

A Lutin Malin idővel szélesítette a kínálatot, most már nem csak emberi fogyasztásra gyártanak, hanem kutyák számára is árulják a terméket.

Ha érdekelnek titeket a termékek, s azok árai, ide kattintsatok.

(Ladbible)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás