promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám szívhez szóló dalt játszott el egy esküvőn – videó
Borítókép:  Szalai Ádám/Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szalai Ádám nem csak futballozni és céget építeni tud, hanem a zenében is jártas. Testvére esküvőjén egy romantikus dalt adott elő John Legendtől szintetizátoron. Az előadást videóra vették.

Szalai Ádám, a Hoffenheim csatára a magyar válogatott történetének 21. legerdeményesebb játékosa, az aktív futballisták közül csak Dzsudzsák Balázs (20.) előzi meg. Szalai pályán nyújott teljesítménye nyitott könyv azoknak, akik követik a magyar focit, ám a csatár az élet egyéb terén is próbál maradandót nyújtani. Spórolt pénzéből egy fémmegmunkálással foglalkozó vállalatot épített fel, futballkarrierje után az üzlettel akar majd foglalkozni. Emellett beteg gyermekeket is gyakorta látogat és támogat anyagilag. Amit eddig talán kevesen tudtak róla, hogy zongorázni is tud valamelyest. Erről most videós bizonyíték is előkerült a játékos Instagram-oldalán.

A válogatott labdarúgó testvére, Vilmos esküvőjén vett részt, s romantikus vállalást tett: szintetizátoron eljátszotta John Legend All of me című számát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For @viki__vili ❤️❤️❤️❤️

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés,

Az ifjú pár mosolyogva hallgatta az előadást, a násznép pedig üdvrivalgással fogadta. Profi zenei karrier talán nem lesz belőle, de ami szép, az szép, jár a kalaplengetés.

Az eredeti számot itt hallgathatjátok meg: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás