Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vér és verejték: 45 évesen végre leérettségizett Dombi Tibor

Vér és verejték: 45 évesen végre leérettségizett Dombi Tibor

Színes

Vér és verejték: 45 évesen végre leérettségizett Dombi Tibor

Színes

Promotions 15:01

Dombi Tibor, a debreceni leérettségizett. „Olyan lett az eredményem, mint a rádió kívánságműsora, kettőtől ötig” – fogalmazott.

Korábban már írtunk arról, hogy a Debrecen futballcsapatának egykori kiváló alakja, Dombi Tibor UEFA A licences edző szeretne lenni. Ennek érdekében azonban le kell érettségiznie. Neki is látott a feladatnak, amelyet a napokban abszolvált is.

„Olyan lett az eredményem, mint a rádió kívánságműsora, kettőtől ötig. A pontos osztályzatokat még nem tudom, de az biztos, hogy a matek kettes lesz, és remélem, ötös is kerül majd a bizonyítványba”

– fogalmazott a Blikknek Dombi, hozzátéve, hogy a felkészülés vége felé már össze volt zavarodva, kavarogtak a fejében a tételek és témák.

„Félálmomban arra riadtam fel, hogy például az 1700-as évek irodalmát összekevertem a történelemmel. De a vizsgán már nem volt gond” – tette hozzá.

A korábbi szélső, történelemből Magyarország II. világháború előtti időszakát húzta, irodalomból pedig novellaelemzést. Érdemes azért megjegyezni, hogy Dombinak erőltetett menetet kellett teljesítenie, ugyanis az átszervezések miatt két éves tananyagot egy év alatt kellett teljesítenie, azért, hogy eljusson az érettségiig.

Borítókép: Csupasport