promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vér és verejték: 45 évesen végre leérettségizett Dombi Tibor
Borítókép:  Csupasport
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dombi Tibor, a debreceni leérettségizett. „Olyan lett az eredményem, mint a rádió kívánságműsora, kettőtől ötig” – fogalmazott.

Korábban már írtunk arról, hogy a Debrecen futballcsapatának egykori kiváló alakja, Dombi Tibor UEFA A licences edző szeretne lenni. Ennek érdekében azonban le kell érettségiznie. Neki is látott a feladatnak, amelyet a napokban abszolvált is.

„Olyan lett az eredményem, mint a rádió kívánságműsora, kettőtől ötig. A pontos osztályzatokat még nem tudom, de az biztos, hogy a matek kettes lesz, és remélem, ötös is kerül majd a bizonyítványba”

– fogalmazott a Blikknek Dombi, hozzátéve, hogy a felkészülés vége felé már össze volt zavarodva, kavarogtak a fejében a tételek és témák.

„Félálmomban arra riadtam fel, hogy például az 1700-as évek irodalmát összekevertem a történelemmel. De a vizsgán már nem volt gond” – tette hozzá.

A korábbi szélső, történelemből Magyarország II. világháború előtti időszakát húzta, irodalomból pedig novellaelemzést. Érdemes azért megjegyezni, hogy Dombinak erőltetett menetet kellett teljesítenie, ugyanis az átszervezések miatt két éves tananyagot egy év alatt kellett teljesítenie, azért, hogy eljusson az érettségiig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás