promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az angol foci szurkolók lőgyakorlata egyszerűen fergeteges – videó
Borítókép:  Azt nem tudni, neki sikerült-e a lövés, de ő is egy West Brom-szurkoló (AFP/Oli Scarff)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A foci szurkolók olykor hajlamosak túlzásokba esni kedvenceik láttán, s azt hiszik, egy-egy helyzetet ők is gond nélkül megoldanának a pályán. A West Bromwich Albion drukkerei most kipróbálhatták, hogy miről is beszélnek. Teljesítményük kétségkívül kacagtatóra sikeredett. Videó!

A West Bromwich Albion az angol másodosztály rájátszásos küzdelmeinek elődöntőjéig jutott, ahol az Aston Villa 3-2-es összesítéssel búcsúztatta május közepén. A klub szurkolói nem sokáig lógatták az orrukat, ugyanis meghívták őket egy egyedi focis játékra. Végre ők is kipróbálhattak, mennyit tudnak a pályán.

A teszt lényege az volt, hogy egy háromnegyedes kapura kellett lőni. A segítő egy hálóba dobta a labdát, melyről az visszapattant, a West Brom drukekreknek meg kapásból be kellett bombázni a labdát a kapuba. Illetve kellett volna...

Ahogy a videóból kiderül, az első három próbálkozó leginkább a favágó kategóriába sorolható, a negyedik legalább a kaput eltalálja. Sorjáznak a tornából felmentett, ám vállakozó szellemű szurkolók, némelyikük esetében szerencse, hogy teremben rendezték a kapuralövést, máskülönben most is keresné a labdáját.

Végre valahára a nyolcadik delikvens betalál, ám nincs ideje őrjöngeni örömében, hisz jönnek a többiek. A videó a huszadik versenyzőnél ér véget. A húsz próbálkozó szurkoló közül kettőnek sikerült betalálni olyan 8-10 méteres távolságból.

Azért mázli, hogy nem belőlük verbuválják a csapatot, akkor kevéssé lett volna esélyes a rájátszásra a West Brom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás