Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az oroszok önvezető autóját egy németjuhász kormányozza – videó

Színes

Promotions - 2019.06.13. 15:14

Az orosz önvezető autó láttán mi is gondolkodóba esünk. Hát még ha megpillantjuk a tagbaszakadt németjuhászt, mely a rendre ügyel a sofőr ülésen! Videó!

Az autógyárak nagy része kísérletezik az önvezető autó kifejlesztésével, melyet legtöbben az elektromos kocsikkal együtt a jövő járművének tartanak. Az orosz cégek felől nem hallani sok mindent ez ügyben, ám most előkerült egy videó, melyből kiderül, hogy ha vállalati szinten nem is, a sufniban vadul dolgoznak az oroszok.

Egy lelkes autószerelő fogta magát, meghosszabbította a kormánykerék tengelyét, s ily módon a hátsó ülésről tudja vezetni a szakadt BMW-jét. Mivel a hátsó ablakok sötétített üveggel vannak ellátva, kintről pontosan úgy fest, mintha a kocsi önvezető volna. Úgy gondolta, készít egy vicces videót a trükk nyomán, s mosolyra fakasztja a járókelőket.

Először a németjuhász kutyáját ültette a vezető ülésre, majd a benzinkútnál ejtette pofára a dolgozókat. Végül egy McDrive-ba is begurul, ahol a kiszolgáló azt hiszi, a szintén önvezető Kitt tért be hozzá a Knight Riderből.

 

Borítókép: Youtube

Vissza a főoldalra.
Korhatáros előzetessel csábít a Szupercella 3