promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Európa egyik legkülönlegesebb játszótere épül Pest szívében – videó
Borítókép:  A városligeti lehet Budapest egyik legjobb játszótere (Magyar Építők)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Évek óta tudjuk, hogy rengeteg inger kell általában a mai gyerekeknek, és azt is tudjuk, hogy nem a számítógéptől. A városligeti Nagyjátszótér átakalításával ők is, a családjaik is nagyon jól járhatnak, ha a játékok tényleg olyan jók lesznek, mint amilyennek beharangozzák őket. 

Még a pihent szülőknek sem mindig könnyű új meg új értelmes ingereket adni a gyermekeiknek, egy részük pedig meg sem próbálja ezt, és sajnos a számítógépre bízza a gyermeke nevelését. Meg is lesz az eredménye, de most íme egy nagy segítség ahhoz, hogy

a kisebbek abba az irányban fejlődjenek, amerre a legjobb nekik. 

Majdnem félszáz különleges játékelemet telepítenek a Dózsa György út–Ajtósi Dürer sor kereszteződésénél, a városligeti új Nagyjátszótérre, így Európa egyik komplexebb játszóparkjává alakul át.

Minden korosztály számára külön csúszdarendszereket, fészek-, kör-, mérleg és függőhintákat, kötélpályákat, forgójátékokat, egyéni és páros rugós játékokat, trambulinokat, többféle homokozót és vizes játékokat is kialakítanak a turizmus.com cikke szerint. 

Felsorolni is sok, konkétabban mennyi minden vár itt a gyerekekre és a családokra.

Hat egyedi mászóka, három összetett csúszdarendszer, tizennégy féle hinta és körhinta, négyféle forgójáték, három homokozó, hétféle egyéni és páros rugós játék, két trambulin, egy trambulinpálya, nyolcféle vizes játék, valamint többféle interaktív mozgási energiával működő zenei játék.

Egy háromszintes mászóka bizonyosan nagy kedvenc lesz, hiszen Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye inspirálta.

Mindez pedig őszre elkészül a jelenlegi állapot szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás