Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pazar lett a Stranger Things Lego-készlet

Pazar lett a Stranger Things Lego-készlet

Színes

Pazar lett a Stranger Things Lego-készlet

Színes

MM 09:55

A LEGO legújabb filmes együttműködése telitalálat lehet a Netflix-en futó Stranger Things sorozat nézői körében, de elnézve a zseniálisan megkonstruált szettet, az átlag LEGO-rajongók is felkapják majd a fejüket.

Az építőjátékok dán cégóriása mindig tudja, hogy kikkel érdemes együttműködni. Star Wars-, Harry Potter-, Jurassic Park-, Batman-készletek és a vállalat moziban való debütálása,

A Lego kaland mind-mind rengeteget hozott a konyhára.

A legújabb filmes építőjátékukban a Stranger Things websorozatot elevenítik meg. A szett témája az Upside Down, vagyis a valós világ és annak kifordított mása. A dobozban nyolc minifigurát (Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, Jim Hopper és a Demogorgon) és összesen 2287 építőelemet találunk. A Byers ház szobáinak rengeteg meghatározó részletét, például az ábécéfalat és Hooper rendőrfőnök autóját is elkészítették a tervezők.

Forrás: Polygon

 

A sorozat a 80-as években játszódik egy fiktív amerikai kisvárosban, és rengeteg olyan utalás van benne, ami az akkori popkultúra előtt tiszteleg. Ennek megfelelően a LEGO egy igazi retro hangulatú reklámmal népszerűsíti az Upside down-t.

A VIP tagok már most megvásárolhatják a szettet, de a boltokban csak június 1-jén debütál. Az ára kétszáz dollár vagyis körülbelül ötvennyolcezer forint.

Borítókép: The Verge