Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tippelde: hogyan fogják hívni Meghan Markle és Harry gyermekét?

Tippelde: hogyan fogják hívni Meghan Markle és Harry gyermekét?

Színes

Tippelde: hogyan fogják hívni Meghan Markle és Harry gyermekét?

Színes

Promotions 12:12

Már csak napok lehetne hátra, amikor megszületik Harry herceg és Meghan Markle közös gyermeke.

Egész Nagy-Britannia, sőt mondhatjuk, hogy az egész világ a királyi családra kíváncsi része tűkön ülve várja, hogy mikor születik meg a legifjabb trónörökös, aki valószínűleg sohasem fog trónra kerülni.

A visszaszámlálással elkezdődött a találgás, hogy vajon mi lesz a gyermek neve. Sokan arra tippelnek, hogy a Diana nevet fogja kapni, bár a fogadóirodák szerint ez kevésbé valószínű. Természetesen hivatalosan még senki sem erősítette meg, hogy egyáltalán milyen nemű lesz a baba, bár Meghan barátnője már kikotyogta:

A Sunday Express nem teketóriázott sokat, és megkérdezte Nagy-Britannia Nemzeti Statisztikai Hivatalának élettörténelmi eseményeivel foglalkozó szakemberét, Nick Stripe-t, hogy árulja el: szerinte mi lesz a gyermek neve. Stripe tartotta magát a hivatalos formulához, és kutatásai alapján azt jósolja, hogyha lány lesz, akkor Alice-nek, ha fiú, akkor Arthurnak vagy Albertnek hívják majd a kisbabát.

Ha már a szülés szóba került, akkor a Mirror segítségével összegyűjtöttük azokat a szabályokat, amiket a leendő szülőknek be kell tartaniuk:

  • A királynőnek kell először értesülnie a gyermek megszületéséről.
  • A szülésnél segítő személyzetnek titoktartást kell fogadnia.
  • Mielőtt a szülők kiállnak a kamerák elé a babával, Tony Appleton kiáltja ki a nagyvilágnak a csöppség világra jöttét.
  • A hivatalos bejelentés.

Természetesen – ahogy eddig is – Meghan Markle harcol az udvari protokollal, és néhány pontban ellent mond a hagyományoknak:

  • Az apák nem lehetne ott a baba születésekor. Tény, hogy ezt már Károly herceg is megszegte, amikor Diana világra hozta Vilmost. Harry is ott lesz a szülőszobában.
  • Meghan Markle kijelentette, hogy nem hajlandó férfinél szülni, valamint vízben szeretné világra hozni kisbabáját.
  • A szülőknek meg kell jelenniük a kórház lépcsőjén, így mutatják be a babát a világnak. Meghan biztosan nem így tesz – ezt már kijelentette. A legvalószínűbb, hogy a közelmúltban elindított hivatalos, Harryvel közös, Instagram-oldalukon jelentik be a gyermek születését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just one week ago, The Duke and Duchess of Sussex asked that you kindly consider supporting various organisations around the world in lieu of sending gifts for the upcoming arrival of their first born. Not only did many of you lend your support, you took action. Their Royal Highnesses wanted you to know the impact of your support – the direct effect your donation, energy, and action made! YOU chose to be part of the collective good, and you have made a real difference. Whether a $5 donation, £1000 contribution, offering to volunteer, or spreading the word – you’ve played your part. And on behalf of The Duke and Duchess (and Baby Sussex), we thank you so much. YOUR IMPACT: @thelunchboxfund will now be able to provide a minimum of 100,000 additional hot nutritionally fortified meals to children in dire need across South Africa @littlevillagehq received donations from all over the world (from UAE to Hong Kong and the US), they’ve increased their monthly donors, had a surge in volunteer applications, and re-energized their hard working team of 200+ staff and volunteers @wellchild can now provide 300+ additional hours of specialist care by a Well Child Nurse for a child with serious health needs, allowing families to stay together at home vs in hospital @Baby2Baby have received over 5,000 products to disperse to children in need, including cribs, books, backpacks, diapers and have received monetary donations from around the globe - from Guadalajara to Italy. You made this happen. Thank you.

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Harry herceg és Meghan hercegné. Forrás: AFP/Fadel Senna