Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Áll a bál Vajna Tímea állítólagos interjúja körül

Áll a bál Vajna Tímea állítólagos interjúja körül

Színes

Áll a bál Vajna Tímea állítólagos interjúja körül

Színes

Promotions 12:12

A péntekenként megjelenő BEST Magazin Vajna Tímea-interjúval mutatta be aktuális lapszámát.

Andy Vajna halála óta először nyilatkozott Vajna Tímea. Az interjúban elmondta, hogy szinte minden éjszaka hajnal háromig ébren van, ugyanis nagyon sok a munkája a hagyatéki ügyekkel. Majd hozzátette, hogy elindult azon az úton, amelynek végén már meg fogja ismerni az üzleti világot, de addig is

„kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég.”

Az egykori filmpápa özvegye Magyarország elhagyását tervezi, most az amerikai állampolgárság megszerzésén dolgozik, és az új Terminátor-filmben is lesz egy kisebb szerepe. Vajna Tímea hozzátette, hogy a temetés óta megfogyatkoztak a barátai, és gúnyolódások célpontja lett az Instagramon.

Azt már a cikk teszi hozzá, hogy az özvegy még mindig abban a 2 000 négyzetméteres budai villában lakik, amit férjével közösen béreltek.

Ennyit állított a BEST, amit a hazai sajtóttermékek nagy része szemlézett, majd jött Vajna Tímea Facebook-posztja:

„A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon.”

Ennek járt utána a 24.hu, akinek ugyanaz a kiadója (Central Digitális Média Kft.), mint a BEST Magazinnak. Az oldalnak megszólalt a lap egyik munkatársa:

„Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele.”

Borítókép: Vajna Tímea egy 2017-es hollywoodi partin. Forrás: AFP/Frazier Harrison