promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis és Majka is csalódott, sosem kapják meg a szakma elismerését
Borítókép:  Curtis, és menyasszonya, Kriszti. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtartották a szokásos Fonogram-gálát, ahonnan Curtis megint üres kézzel távozhatott.

Több kategóriában is érdekelt volt Curtis (29), mégis üres kézzel ment haza a Fonogram zenei gáláról. Nagy csalódást jelent számára, hogy a Majkával (39) és Király Viktorral (35) közös slágerüket, a Füttyöst például a közönségdíjnak számító az Év felvétele címre is jelölték, s mivel a dal 34 milliós YouTube-megtekintésnél jár, joggal remélhették, ők lesznek a nyertesek – írja a Blikk.

„Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kaptunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk, a Belehalokért sem járt, ami pedig a mai napig Magyarország leghallgatottabb dala. Majka Las Vegasban van most, de beszéltem vele a díjátadó előtti estén. Ő is ezt mondta, amit én: sosem kapjuk meg a szakma elismerését, de a közönségdíjban mindketten bíztunk, reménykedtünk. Ám azt végül az AK26 vitte haza, és végül is szerintem nem került rossz helyre a díj, őket is szereti a közönség, és én is jóban vagyok a csapat tagjaival. Majd jövőre jobban rákoncentrálunk erre a témára. Csináljuk tovább a dolgunkat, hála istennek, nyertünk már máskor Fonogram-díjat”

– mondta a lapnak Curtis.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szorítsatok értünk @fonogramhu @kiralyviktor @krisztike.09.26 @anita_virag

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Az eseményen megjelent Kriszti, a rapper menyasszonya, aki az esemény teljes ideje alatt fogta párja kezét:

„Azt láttam Attin, hogy meglepődött, amikor kihirdették a végeredményt, a boríték bontásakor lehetett hallani, hogy valaki bekiabálja, hogy »úgyis a Majkáék«, ezt a műsorvezetők is elismételték a mikrofonba, de nem az ő nevüket olvasták fel.Sajnálom, hogy nem ők kapták meg, mert hiába mondja: van már Fonogram-díja, mindig jólesik az elismerés. De azt látom rajta, minden negatívum megerősíti őt, megváltozott a gondolkodásmódja, és ez előreviszi.”

A pár nem vett részt a gálát követő ceremónián, hanem kettesben egy vacsora mellett folytatták az estét.

Természetesen Majka sem hagyhatta szó nélkül azt, hogy nem sikerült Fonogram-díjat nyerni. Keresetlen szavakkal mondta el véleményét:

Nem csak Curtisék voltak csalódottak. A Kozmix énekese, Lányi Lala saját Fb-oldalán, ám nyilvános bejegyzésben kritizálta a szervezőket:

„Gratula a díjazottaknak, velük semmi baj nincs! Posztom lényege, hogy ennyi év után annyi illem nem jutott nekik, hogy azért a bizonyos szempontból több generációra is hatást gyakorló- és ilyen értelemben meghatározó-, valamint több évtizede sikeres- és amúgy kiadói szempontból is jól teljesítő csapatot, talán illene meghívni egy ilyen eseményre. Számomra mindez tök egyértelmű lenne, zenei műfajra való tekintet nélkül. Ezt diktálja az illem. Nem kell ingyen kaja, meg vörös szőnyeg sem. Csupán a gesztus. De bizonyára én vagyok túl régimódi. Amúgy meg nekem kellemetlen ez az egész poszt, hogy egyáltalán ilyenről beszélni kell.”

...és akkor hallgassátok meg a két dalt, és Facebook-oldalunkon mondjátok el a véleményeteket:

(Az AK26 legújabb daláról ide kattintva olvashatsz bővebben!)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás