promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megválasztották Magyarország leginspirálóbb nőit
Borítókép:  Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Femcafe.hu már másodszor rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót.

„Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a közösségek számára. Idén 7 kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre” – olvasható az oldalon.

A Femcafe.hu írása szerint ezzel a szavazással az volt a cél, hogy lehetőséget adjanak az értékteremtő, sikeres és kreatív nők, valamint a hétköznapi hősök bemutatására, akik munkásságukkal példát mutatnak és ösztönzőek lehetnek a közösségük és a társadalom számára.

A kampány alatt közel hatvanezer szavazat érkezett, de hogy a jelöltek közül végül ki kapta a legtöbbet a kategóriájában, az a március 21-i Inspiráló Nők Estje gálán derült ki a Várkert Bazárban.

Díjazottak:
A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény díj nyertese: Beh Mariann, a Bazsalikomos Kert megálmodója
A leginspirálóbb hétköznapi hős díj nyertese: Györke Nóra, A Nem Adom Fel Alapítvány kommunikációs vezetője
A leginspirálóbb vállalkozó díj nyertese: Sipos Melinda, a Ligeti (csomagolásmentes) bolt tulajdonosa
A leginspirálóbb designer díj nyertese: Hadnagy Tímea, enteriőr tervező
A leginspirálóbb ifjú sportoló kategória nyertese: Háfra Noémi, válogatott kézilabdázó, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa
A leginspirálóbb fiatal tehetség kategória nyertese: Bálint Bianka, tetováló, grafikus
A leginspirálóbb civil teljesítmény kategória nyertese: Prockl Amanda, a Kutyaovi Állatvédő Egyesület alapítója
BORS Sokoldalú Nő Különdíj: Németh Franciska, ápoló, ápoló-PR szakértő

„Nagyon boldog és egyben büszke vagyok az elismerés miatt. A kézilabda csapatsportág, és természetesen számomra is a Fradi, valamint a válogatott sikere a legfontosabb, de, mivel nálunk ritkán díjazzák az egyéneket, sok motivációt ad, ha elismernek. Fiatal vagyok még és furcsa is kicsit, hogy másokat ösztönzök, inspirálok, de igyekszem úgy edzeni és teljesíteni, hogy megfeleljek ennek a rangnak. Nagyon szépen köszönöm a jelölő bizottságnak és a szavazóknak is, hogy ezt elérhettem”

mondta a Fradi.hu-nak Háfra Noémi, aki a magyar válogatott edzőtáborában van, így nem tudott részt venni a gálán, helyette édesanyja vette át a díjat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás