promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beckham arcát sosem feledjük, amikor meglátja saját szobrát
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Beckham Los Angeles futballszerető részének valódi bálványa, nem véletlen, hogy volt csapata, az LA Galaxy szobrot akart állítani neki. A CBS showmanje, James Corden kicsit másképp képzelte a leleplezést, s olyan tréfával lepte meg a volt futball csillagot, hogy Beckhamnek földbe gyökerezett a lába.

Március elejére tervezték David Beckham szobrának átadó ünnepségét Los Angelesben, s az alkotást le is leplezték március 2-án. Öröm, boldogság, túláradó szeretet: mindezt megkapta az LA Galaxy szurkolóit hét éven át kényeztető középpályás, akit ma élete, munkája jó része a városhoz köt.

James Corden, a CBS brit showmanje mindössze néhány kilométerre született David Beckhamtől Londonban, kebelbéli cimborájának tartja földijét, akit egy amerikai városba sodort vele a szél. Corden szakmájából fakadóan a mulatságosabb végénél fogta meg az egész szoboravatós sztorit, és kiötölt egy átverőshowt. Egy pokoli külsejű szobrot faragtatott Beckhamről, s elhívatta a volt futballcsillagot, hogy tekintse meg az alkotást az átadás előtt. Bevonta az LA Galaxy stábját is a mókába, s mindenhova rejtett kamerákat tettetett a mélygarázsba, ahol a szobrot kiállították.

Beckham már akkor fura arcot vágott, amikor egy beépített ember nem találta el, hogy melyik csapatban játszott korábban, majd tovább torzultak a vonásai, amikor levetítettek neki egy tisztelgő válogatás filmet a karrierje legszebb pillanataiból. Volt benne csúnyán kapu fölé vágott szabadrúgás, alattomos szabálytalanság, szóval minden, amire egy játékos nem lehet büszke.

Majd jött a nagy pillanat, az álszobrász leleplezte a gusztustalan Beckham-szobrot. Az egykori klasszis nehezen találta a szavakat.

„Az érzelmeket szerette volna megragadni? Hát nem igazán sikerült. Nézze már meg a szememet! Egyedül a hajam hasonlít valamennyire. Nézze meg a seggemet, nem igazán hasonlít az igazira”

– mondta az álszobrász fülébe súgva felháborodva Beckham, s hozzátette, nem igazán tudja, hogy ezt a förmedvényt hogy lehet bemutatni az embereknek.

„Az anyám, a feleségem, a gyerekeim azért jönnek ide Londonból, hogy megnézzék a szobrot, ezt nem lehet megmutatni nekik”

– hápogott a szabadrúgások mestere, eközben Corden fulladozott a röhögéstől egy elfüggönyözött részen. Végül megérkezett egy targonca, ami el akarta szállítani a szobrot, de emelés közben az alkotás eldőlt és ripityára tört.

„Ez a legjobb, amit tehetett vele”

– mormogta még mindig faarccal Beckham, majd megérkezett Corden, a volt labdarúgóból pedig elkezdtek dőlni a F-el kezdődő és uck-kal végződő szavak. Végül egymás vállára borulva szakadtak a röhögéstől. 

Beckham mostantól elővigyázatosabb lesz a szoboravatásokkal. A futball klasszisokról készített gusztustalan, ám ki is állított szobrokról itt írtunk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás