promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beckham arcát sosem feledjük, amikor meglátja saját szobrát

Beckham arcát sosem feledjük, amikor meglátja saját szobrát

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Beckham Los Angeles futballszerető részének valódi bálványa, nem véletlen, hogy volt csapata, az LA Galaxy szobrot akart állítani neki. A CBS showmanje, James Corden kicsit másképp képzelte a leleplezést, s olyan tréfával lepte meg a volt futball csillagot, hogy Beckhamnek földbe gyökerezett a lába.

Március elejére tervezték David Beckham szobrának átadó ünnepségét Los Angelesben, s az alkotást le is leplezték március 2-án. Öröm, boldogság, túláradó szeretet: mindezt megkapta az LA Galaxy szurkolóit hét éven át kényeztető középpályás, akit ma élete, munkája jó része a városhoz köt.

James Corden, a CBS brit showmanje mindössze néhány kilométerre született David Beckhamtől Londonban, kebelbéli cimborájának tartja földijét, akit egy amerikai városba sodort vele a szél. Corden szakmájából fakadóan a mulatságosabb végénél fogta meg az egész szoboravatós sztorit, és kiötölt egy átverőshowt. Egy pokoli külsejű szobrot faragtatott Beckhamről, s elhívatta a volt futballcsillagot, hogy tekintse meg az alkotást az átadás előtt. Bevonta az LA Galaxy stábját is a mókába, s mindenhova rejtett kamerákat tettetett a mélygarázsba, ahol a szobrot kiállították.

Beckham már akkor fura arcot vágott, amikor egy beépített ember nem találta el, hogy melyik csapatban játszott korábban, majd tovább torzultak a vonásai, amikor levetítettek neki egy tisztelgő válogatás filmet a karrierje legszebb pillanataiból. Volt benne csúnyán kapu fölé vágott szabadrúgás, alattomos szabálytalanság, szóval minden, amire egy játékos nem lehet büszke.

Majd jött a nagy pillanat, az álszobrász leleplezte a gusztustalan Beckham-szobrot. Az egykori klasszis nehezen találta a szavakat.

„Az érzelmeket szerette volna megragadni? Hát nem igazán sikerült. Nézze már meg a szememet! Egyedül a hajam hasonlít valamennyire. Nézze meg a seggemet, nem igazán hasonlít az igazira”

– mondta az álszobrász fülébe súgva felháborodva Beckham, s hozzátette, nem igazán tudja, hogy ezt a förmedvényt hogy lehet bemutatni az embereknek.

„Az anyám, a feleségem, a gyerekeim azért jönnek ide Londonból, hogy megnézzék a szobrot, ezt nem lehet megmutatni nekik”

– hápogott a szabadrúgások mestere, eközben Corden fulladozott a röhögéstől egy elfüggönyözött részen. Végül megérkezett egy targonca, ami el akarta szállítani a szobrot, de emelés közben az alkotás eldőlt és ripityára tört.

„Ez a legjobb, amit tehetett vele”

– mormogta még mindig faarccal Beckham, majd megérkezett Corden, a volt labdarúgóból pedig elkezdtek dőlni a F-el kezdődő és uck-kal végződő szavak. Végül egymás vállára borulva szakadtak a röhögéstől. 

Beckham mostantól elővigyázatosabb lesz a szoboravatásokkal. A futball klasszisokról készített gusztustalan, ám ki is állított szobrokról itt írtunk

Borítókép:  Youtube

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás