Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nemi erőszak miatt őrizetbe vették Chris Brownt

Nemi erőszak miatt őrizetbe vették Chris Brownt

Színes

Nemi erőszak miatt őrizetbe vették Chris Brownt

Színes

Promotions 14:51

A francia hatóságok kedden kora délután megerősítették, hogy őrizetbe vették Párizsban Chris Brown amerikai rappert. Nemi erőszakkal és droggal való visszaéléssel gyanúsítják, két társát is elvitték a rendőrök. Egy rendőrségi forrás az abc13.com szerint megerősítette, hogy az egyik őrizetbe vett személy Brown testőre.

A rendőrségi feljelentés Párizs egyik észak-nyugati kerületéből érkezett. A kiszivárgott információk szerint Brownt már hétfőn elfogták, csak mostanáig sikerült titokban tartani az ügyet. A rendőrség tájékoztatása szerint a nőt, aki a feljelentést tette, egy Le Crystal nevű bárban szedte fel a társaság múlt szerdán. Innen mentek el a Mandarin Oriental hotelbe, ahol a hölgy állítása szerint az erőszak történt.

Kiadója, a Sony Music egyelőre nem kommentálta a híreket.

Brownnak nem ez az első összütközése a hatóságokkal. 2009-ben akkori barátnője, Rihanna bántalmazása miatt állították bíróság elé, de ott megúszta próbára bocsátással, mely 2015-ben ért véget.

Chris Brown és Rihanna

2013-ban őt, és testőrét is őrizetbe vették egy washingtoni hotel előtt történt testi sértés miatt. Nem sokkal később egy drogrehabilitációs intézményből hajították ki, mert a látogatásra érkező édesanyja autójának beverte az ablakát. 

2014-ben ugyancsak erőszakos cselekmények miatt hónapokat ült börtönben, majd 2017-ben egy fotóst ütött le azért, mert az engedély nélkül készített róla fotót.  

(Promotions)

Borítókép: Fotó: wikipedia.org