Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

JLo extrém ruhakölteménnyel lopta el az estét

JLo extrém ruhakölteménnyel lopta el az estét

Színes

JLo extrém ruhakölteménnyel lopta el az estét

Színes

Promotions 16:11
A fantasztikus formában lévő színész-énekesnő imádja a vörös szőnyeget és mindent megtesz érte, hogy felejthetetlen legyen a belépője, bármerre is járjon. Külön Wikipedia szócikk van arról a trópusi mintás, zöld Versace ruháról, amit 2000-ben a 42. Grammy-díjátadón viselt, és amivel halhatatlanná tette az egyébként is patinás olasz divatházat.
jlo3

Könnyen előfordulhat, hogy a mostani választása is hasonló sikereket hoz majd. JLo új filmjének, az Álommelónak bemutatóján vett részt New Yorkban és olyan volt, mint egy igazi hercegnő. Az uszályos, tündérmesébe illő tüllruháját, ami nem csak a hosszával, de az erős rózsaszín színével is kitűnt, Gianbattista Valli tervezte. A szettet a színésznő Jimmy Choo platform magassarkúval és metálos clutch-al koronázta meg.
jlo1
A színésznő Instagram fotóin jól látható, hogy alig fért be az autóba a hatalmas uszály és magán a bemutatón is komoly segítséget igényelt, hogy eljusson a helyszínig. Szerencsére barátja, Alex Rodrigez mellette volt és igazi lovagként oldotta meg a cseppet sem könnyű logisztikai feladatot.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

“Sit Ready...” #SecondAct premiere night!!! Out December 21st!!

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,


A romantikus vígjátékot, amelyben Jennifer Lopez egy okos, negyvenes nőt játszik, aki kicsit többre vágyik az élettől, december 21-én mutatják be az itthoni mozikban.

(MM)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria