promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabolcs megyében találjuk a legrendezettebb vasútállomást
Borítókép:  mav.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Vólentné Sárvári Piroska, a MÁV Zrt. üzemeltetési vezérigazgató-helyettese az ünnepségen elmondta, a kétfordulós, kísérleti jelleggel kiírt megmérettetésre összesen 45, a vasúttársaság tulajdonában, illetve üzemeltetésében lévő pályaudvar, állomás és megállóhely nevezett, közülük lett az ófehértói az első, a zalaszentiváni és a pocsaj-esztári állomások pedig a megosztott második helyezettek.

A versenyre az ország bármely állomás és megállóhely benevezhetett, a bírálati szempontok között például az állomási összképet, a virágosítást, a táblák kihelyezését, a karbantartottságot, a térvilágítást és a hulladékmentességet pontozta a szakmai zsűri, amely a területi fordulóból összesen 18 állomást terjesztett fel a második körös országos versenyre.
A vasút saját maga nagykövete, a vasutasok az elvégzett munkájukkal tudnak tenni azért, hogy az utazóközönség és a kívülállók is egyre többre értékeljék őket és az egész szervezetet
– fogalmazott az üzemeltetési vezérigazgató helyettes, hozzátéve az ófehértói vasutasok példája mutatja, mennyire lehet szeretni ezt a munkát.

Az ünnepség végén leleplezték az elsőségét járó emléktáblát az állomás falán, az itt dolgozó vasutasok oklevelet vettek át és pénzjutalomban is részesültek.

(Promotions via MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás