Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bővül a Spotify

Bővül a Spotify

Színes

Bővül a Spotify

Színes

Promotions 13:45
Nem fér kétség ahhoz, hogy a Spotify a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása lett. Most nagyon koncentrálnak az amerikai piacra, mivel ott még lemaradásban vannak az Applevel szemben. Az emberek többsége már megszokta ott az Apple Music felületét, de nem lehetetlen vállalkozás befogni őket.

A Spotifynak körülbelül 170-180 millió felhasználója van a világon, és ezeknek csaknem a fele fizetős, ebben az Apple a nyomukba sem érhet. Pénz az van, szóval nem árt fejleszteni a felületet, hogy a felhasználók ne tudjanak semmibe se belekötni.

Az egyik dolog, ami miatt pampogtak, hogy asztali gépen, ami zenénk van, azt hozzá tudjuk adni a lejátszási listához, azonban mobilon és táblagépeken ez a funkció eddig nem volt elérhető. Hát jó hír, hogy innentől ezeken is megtehetjük majd, tehát okostelefonról importálhatjuk saját zenéinket a szolgáltatásba.

A másik probléma a podcasteknél volt, ha lemaradtunk valamiről, akkor vissza kellett szépen keresgetni a régebbi adásokat. Mostantól azonban lementhetjük őket, és akkor hallgatjuk meg, amikor időnk, kedvünk van, szóval ezzel megszűntetik az idegesítő keresgélést.

Kisebb változás, hogy a Gyűjtemény kinézete kap egy kis ráncfelvarrást, szóval modernebb külsővel dobják fel. Érkezik egy új lejátszási lista, a Kedvencek, ezt nem a felhasználók szerkesztik, hanem az E heti kalandhoz hasonlóan változó tartalmakat nyújt majd a favorizált zenéinkből.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria