promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nap, amikor csatlakozni lehet a híres-hírhedt vadnyugati világhoz
Borítókép:  GameSpot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A pontosan egy hónapja megjelent játék azóta folyamatosan a toplisták élén áll, az ember pedig nem győzi olvasgatni a pozitív kritikákat és kommenteket szerte a különböző fórumokon.

És habár rengetegen még most sem játszották végig a rendkívül izgalmas, fordulatos és hosszúnak számító egyjátékos sztorit, a Rockstar az ígéreteinek megfelelően most megnyitja a játékosok előtt a western világ online felületét is.

Ugyan egyelőre még csak a játék béta verzióját nyüstölhetjük, és nem is ronthat egyszerre mindenki ajtóstul a házba, senkinek nem kell sokat várnia, hogy részese legyen az interaktív vadnyugatnak.

A készítők a hét folyamán fokozatosan fogják elérhetővé tenni a játék online felületét a játékosok számára:

Keddtől, november 27-től azok számára lesz elérhető, akik a Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition-nel rendelkeznek.

Szerdától, november 28-tól csatlakozhatnak azok, akik az első naptól kezdve regisztráltak, és játszottak a Red Dead 2-vel.

Csütörtöktől, november 29-től kezdhetik az online játékok, akik a megjelenés első hétvégéjén, azaz október 26-29 között kezdtek el játszani a játékkal.

Végül pedig péntektől, november 30-tól szabad a pálya mindenki előtt, aki rendelkezik saját Red Dead Redemption 2-vel.

Ebből értetődően az online verzió önmagában nem lesz elérhető, hanem mindenképpen szükséges hozzá az alapjáték megléte Xbox One-on vagy PlayStation 4-en.

A Rockstar a Red Dead Online-t a GTA Online-hoz hasonlóan folyamatosan fejleszteni fogja, és ígéretük szerint, az eddiginél is jóval több és változatosabb feladatokra, küldetésekre számíthatunk az online világban, melyeket egyedül vagy csoportosan is teljesíthetünk, továbbá rengeteg plusz tartalmat fogunk kapni az idő előrehaladtával.

Te melyik nap fogsz csatlakozni a Red Dead Online lenyűgöző vadnyugati világához?
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás