promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik a rapperháború Ganxsta Zolee és Dopeman között
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A legendás 1999-ben megjelent Helldorado című lemezen még szerepelt Dopeman, ám az album újbóli kiadásán már nem fogjuk a rapper hangját hallani. Egyszerűen az történt, hogy Ganxstáék nem szóltak egykori barátjuknak.
Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkereste Ganxstát, aki elmondta, nem látja problémának, hogy nem szerepeltették az egykori tagot, volt már ilyen, ráadásul Dopeman régóta nem képezi a zenekar részét:
Nagyon egyszerű, hogy miért nem szerepel, illetve, hogy miért nem kerestük a lemezzel kapcsolatban. Mivel nem tagja a zenekarnak, Lory pedig igen. De úgy látom, nincs ezzel senkinek semmi problémája, mivel nélküle is nagyon sikeres a lemez. Ahogy most állnak a dolgok, akár már szerdán aranylemez lehet, és természetesen ha így lesz, Dopeman is kap belőle.
Dopeman azt mondta a lapnak, hogy ő soha nem érezte igazán a zenekar részének magát, így nem is fáj neki, hogy kihagyták:
Lory hívott fel egyszer, hogy átírhatja-e a szövegeimet, aztán többé nem kerestek. Nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim, igazság szerint a jogdíjakat így is megkapom érte. Az a helyzet, hogy nem vagyok a zenekarba való, soha nem is voltam, épp ezért ki akarnak írni a történelmükből, amit megértek. Egyedül Zolival volt ott kapcsolatom, de az ugye átalakult, megváltozott. Szóval most én nem szerepelek, persze pótolni nem tudnak, és ezt ők is tudják jól.
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás