promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tupac halála csak átverés volt, a rapper még mindig él
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tupac él, és ezt bizonyítani is tudja Suge J. Knight. A Death Row legendás lemezkiadó tulajdonosának, az emberölésért 28 év börtönre ítélt Marion "Suge" Knight-nak a fia az Instagramján kürtölte világgá a hírt, hogy a 1996-ban lelőtt rapper valójában csak átverte a világot, hiszen még mindig él, és Malajziában van.

Suge J. Knight először csak simán kiírta a szöveget, amit az összeesküvéselmélet-hívők naponta szajkóznak legyen szó Elvisről, vagy épp Tupacról: vagyis, hogy életben van. Később hozzátette, hogy a néhai rapper Malajziában van, végül fotókat is megosztott. A képeken az "idős Tupac" látható előbb Beyonce, majd 50 Cent társaságában.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

He never left us. They’ll be after me soon smh. For y’all tho ?

Suge J Knight (@sugejknight) által megosztott bejegyzés,



A férfi állítása szerint valaki azt kommentelte a képek alá, hogy "Már túl sokat mondtál. Ideje menned." Erre a nagy leleplező azt felelte: az igazság már napvilágot látott, és ő nem megy sehova. Később azért még belekeverte az elméletébe az illuminátusok rendjét, majd hangsúlyozta, hogy nem drogozott.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

@50cent get the strap y’all see it

Suge J Knight (@sugejknight) által megosztott bejegyzés,



Suge J. Knight sok szállal kapcsolódik egyébként a meggyilkolt rapperhez. Apja a Death Row-nál egyengette Tupac útját, és ha ez nem lenne elég, sokan a gyilkosságért is az idősebb Suge-t vádolják, sőt, a vádak szerint még Notorius B.I.G-t is ő ölte meg egy évvel később. Akárhogy is a komoly bűnlajstrommal bíró Suge jelenleg börtönben ül mivel 2015-ben elgázolta a Heavyweight Records alapítóját (és egyben korábbi jó barátját), Terry Cartert, aki belehalt a sérüléseibe.

Tupac Shakurt 1996. szeptember 7-én négy golyó találta el egy Las Vegas-i lövöldözés során, hét nappal később halt meg. A hivatalos verzió szerint.

Nemrég új nyomot találtak a rendőrök az eddig megoldatlan gyilkossági ügyben. Egy tanú állítja, ő ült annak a kocsinak az első ülésén, amelyből tüzet nyitottak Tupacra. A Keffe D néven ismert Duane Keith Davis szerint a Crips nevű banda tagjai végeztek a rapperrel. Tupac a támadás napján összetűzésbe került a banda egyik tagjával Orlando Andersonnal, Davis állítja, Anderson állt bosszút az amúgy is ellenségnek tartott előadón.

Az állítólagos gyilkost húsz éve megölték, és a gyilkosságban résztvevő másik két ember is elhalálozott azóta, így Davis az egyetlen szemtanú. Bár a nyomozás újraindult, a rendőrség továbbra is megoldatlan esetként tartja számon Tupac halálát.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás