promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem kell sokat várni a Red Dead Redemption második részére
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Rockstar Games anno tavaszra ígérte a játékot, de hát rengeteg dolguk volt még vele, és hogy minden tökéletes legyen, így inkább eltolták az egészet októberre. A stúdió amúgy is nagyon figyel arra, hogy a komoly programjaikba szinte semmilyen szinten ne lehessen belekötni. Nos, ezt a GTA ötödik részével bizonyították is.

Augusztusban már beleleshettek a rajongók, hogy milyen csodálatos vadnyugati világot tartogat számukra a Red Dead Redemption második felvonása. Mindenki nyálcsorgatva nézte milyen csodálatos világot tudott teremteni a Rockstar. Szerintem még azok is elgyengültek, akiknek nem jön be annyira ez a western műfaj.

Most újra beindult mindenki, mivel a stúdió kiadta a második gameplay videót a játékhoz. A készítők egy nagyobb és komplexebb történetet, illetve játékteret ígérnek. A látványról felesleges is beszélnem, mivel mindenki tapasztalni fogja mennyire elbűvölő.

Az új videóban bepillantást nyerhetünk milyen lesz például egy vérbeli bankrablás, vonateltérítés, lovas üldözés, vagy mondjuk hogyan alkalmazza a játék a lassítást, ami bőven hozzá fog tenni az élményhez az akcióknál. Póker vagy párbaj, teljesen mindegy, el fogunk alélni milyen világokat rejt a játékmenet.

Az már biztos, hogy megvan a karácsony előtti időszak egyik nagy slágerterméke. Amúgy is rengeteg kelt volna el a játékból, így lehet még több fog.

A Red Dead Redemption 2 Xbox One-ra és PlayStation 4-re október 26-án jelenik meg, a többjátékos módot pedig november környékén kapják meg a tulajdonosok. PC-re még nem jelentették be, remélhetőleg karácsony előtt ők is hozzájutnak majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás