promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megújul a Gmail
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Várhatóan három féle design "módot" lehet kiválasztani majd. Az alap beállításnál a levelek mellett kis ikonok fogják jelezni a csatolmányokat, és mindig olyan ikon lesz a levél mellett, amilyen típusú a levélben lévő csatolmány. A kényelmes beállításnál ezek a "sallangok" is eltűnnek, és maradnak a hagyományos gémkapocs jelölések a melléklettel rendelkező leveleknél, a kompakt opció esetén pedig sűrűbb sorközökkel találkozhatsz a levél listában, így egyszerre több levél fejléce lesz látható.

Az új funkcióknál nagy csodákra nem kell számítani, de pár apróság azért várható. Közvetlenül a Gmail felületén keresztül elérhető lesz a G Suite naptára. Mobiltelefonokon már korában bevezetett automatikus válaszokat elérhetővé teszik a webes felületen is.

Lesz egy "szundi" gomb, amivel az új levélről szóló értesítést kérheted későbbre, vagyis így kérhetsz újabb emlékeztetőt egy levélről, hogy ne felejtsd el később, és állítólag lesz offline támogatása is, amikor is élő internet kapcsolat nélkül is el fogod tudni olvasni a korábbi leveleidet. Ennek a gyakorlati megoldására azért kíváncsiak vagyunk, mert ezt leginkább csak levelező programokkal lehet(ett eddig) megoldani. Elképzelhető egy böngészőbe integrált plugin, vagy ilyesmi.

Eleinte az angol nyelvet használók között vezeti be a Google az új Gmail felületet, de köztük is fokozatosan, több lépcsőben. Utána jöhetnek az egyéb nyelvek. Állítólag néhány héten belül megtörténik az átállás, de ez szerintünk inkább csak az angol nyelvűekre igaz. Pontos időpont így nincs, minden estre biztos, hogy maximum néhány hónapon belül hozzánk is elérkezik az új Gmail. (Mastermind számítástechnika)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás