Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Retro játékok karácsonyra

Retro játékok karácsonyra

Színes

Retro játékok karácsonyra

Színes

Promotions 08:57
A keményebb játékosok már biztos rátaláltak, de sokaknak újat fog mondani a Classic Reload nevezetű honlap, ahol régi számítógépes játékokat tudunk előkeresni.

Anno még egy egész gép kellett ahhoz, hogy ezeket futtatni tudjuk, most már simán a böngészőből elindíthatjuk őket. Én már régóta rátaláltam, de mondom meghagyom karácsonyra a leleplezést, mert kóros munkakerülés lehet belőle sokak számára.

Valóban be tud szippantani, és a régi játékokkal órák mehetnek el úgy, hogy nem csináltunk mellette semmit. Bár ha én főnök lennék, és sétálgatnék a gépek között, majd meglátnám, hogy valaki Wolfenstein 3D-zik, akkor az lenne az első kérdésem: tolhatom-e én is egy kicsit?

A honlap többnyire DOS játékokkal van tele, amik a fejlécnél kategorizálva is vannak. Olyan klasszikusokat vehetünk elő, mint a Doom, Prince of Persia, Warcraft, Prehistorik, Commander Ken, vagy a Stunts.

Ha akarunk, még Commodore 64-es játékokat is elővehetünk, ami már valóban retro a köbön. Melóhelyen és meló közben csak óvatosan a honlappal. (Torony)