promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megint újítások vannak a Messengerben
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy kis visszatekintés

A hagyományos csevegő alkalmazásból mára egy önálló kommunikációs rendszer lett, és az MSN eltűnése után tényleg mindenki erre volt utalva. Már először is használhattunk smile-kat, ez nem nagy újdonság. Később viszont megjelentek a matricák, amikkel egyedibbé lehet tenni és fel lehet dobni a csevegést. Aztán persze matricákat lehet letölteni, sőt akár pénzért is vásárolhatsz különlegesebbeket.

Elindult aztán a hang alapú hívás a Messengeren, tehát már kvázi telefonálni is lehetett vele, sőt, akár videohívni is, így a Facebook kiváltotta a Skypeot is. Bár azt én hozzátenném, hogy a hívások minősége azért még nem olyan profi, mint a Skypenál.

Természetesen küldhetsz fotókat akár a fotó galériádból, akár pedig azonnal elkészített képeket is. De küldhetsz GIF képeket, hanganyagot, és akár egy térképen megjelölve elküldheted a jelenlegi pozíciódat is.

Újdonságok a Messengerben!

A legújabb verzióknál már lehetőséged van minden üzenetre reagálni valamilyen érzelmet kifejező fejjel. Szeretet, nevetés, csodálkozás, szomorúság, dühössék, vagy szimplán csak tetszés vagy nem tetszés kifejezése. A Facebook azért is akarta ezeket, hogyha valami eldöntendő kérdésre akarok válaszolni, akkor azt a hüvelykujj le vagy fel mutatásával könnyen, pötyögés nélkül tudjam jelezni.

Ezek nem csak a mobilok alkalmazásaiben érhetők el, hanem a Facebook webes felületén is.

Hamarosan pedig érkezik a legújabb frissítés, aminél már lehetőségünk lesz a csevegő partnerünkkel megosztani a helyzetünket oly módon, hogy ő valós időben láthatja majd, hogy épp merre járunk. Hasznos funkció lehet ez, ha például a gyereket egyedül megy iskolába vagy külön órára, és közben látod, nincs baja és tényleg oda tart.

Szintén jól jöhet ez a funkció, ha egy nagyobb városban keresitek egymást egy barátoddal, de nem tudjátok, pontosan ki hol van. (Mastermind számítástechnika; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás