promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha a tévés Formula 1 uncsi lenne – F1 2015
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az F1 2015 legnagyobb újítása, hogy az eddig jó szolgálatot tevő, de már megöregedett EVO grafikusmotor legújabb változatára épül, ami nem csak szebb látványvilágot képes elénk tárni, hanem részletesebb modellezésre is képes. Egyrészt jobb fizikát kaptunk, aztán egy új algoritmus mutatkozik be, ami a kerekek viselkedését kezeli, ezen kívül pedig több mint 20 terülten is fejlődésre értek el, az aerodinamikától a felfüggesztésig.

A Codemasters a hiteles modellezés mellett a hangulatra is ügyel, így az F1 2015-ben a tévében látottakhoz hasonló közvetítésszerű prezentációban van részünk, ami persze nem csak a karriermódban és az új, kemény kihívást nyújtó Pro Season módban, hanem Quick Race és multiplayer meccseken is megtalálható. Továbbá konzolon hangutasításokat is használhatunk, hogy a boxban figyelő kollégákkal beszélgetve információkat kapjunk a versenyről és a kocsink állapotáról vagy éppen változtatásokat kérjünk.

Az F1 2015 a teljes 2015-ös szezont tartalmazza, de bónuszként az előző, a 2014-es versenysorozatot is megkaptuk, természetesen az új fizikai modellezést használva.

Megjelenések:
PC, PS4, XBOX One: Július 10
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás