promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi videóval indult útjára az Apple saját zeneszolgáltatása
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
MásolásAz azért mindenképpen figyelemre méltó, hogy a streaming szolgáltatás kapásból harmincmillió zeneszámmal startol, amivel nagyságrendileg ugyanott tartanak, mint mondjuk a Spotify és a Deezer. A szolgáltatás ára is hasonló lesz, prémium felhasználóknak havi tíz dollár, a családi csomag (legfeljebb hat családtagnak) pedig 15 dollár. Bár a Spotifyjal ellentétben ingyenes csomag nem lesz, viszont a június 30-i indulást követő első három hónapban mindenki ingyen használhatja majd az Apple Musicot. A három hónap lejárta után Apple ID-vel viszont csak rádiót hallgathatunk majd.

apple2

Hogy az Apple mennyire komolyan veszi a dolgot, az egyébként abból is jól látszik, hogy az alkalmazást nem csak iOS-re és OS X-re jön ki, de ezzel egy időben Androidra is megjelenik.


És hogy ki nem veszi komolyan az Apple Musicot? Hát például a konkurens Spotify vezérigazgatója, Daniel Ek, aki Twitteren a következő (azóta már törölt) üzenettel adta a világ tudtára, mennyire izgul az új szolgáltatás indulása miatt.

apple3
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás