promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai csapattársai is értetlenül állnak, olyat tett a játékos, amire ritkán van példa

Szoboszlai csapattársai is értetlenül állnak, olyat tett a játékos, amire ritkán van példa

Borítókép:  Profimedia/illusztráció/Tiziano Ballabio
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Ez a felvétel akár a tananyag része is lehetne a Liverpoolnál, a főszereplő Szoboszlai, a labda, és egy mozdulat, ami megmutatja a magyar játékos zsenijét.

Termékeny hét, gól.

Az elmúlt napokban mindenki arról beszélt a médiába, hogy a Liverpool FC egy elképesztően jó héten van túl, hiszen a Bajnokok Ligájában az AC Milan ellen nyertek meccset, méghozzá egy olyan mérkőzésen, ahol nagyon uralták az egész meccs folyását. Végül 3:1 arányban húzták be az idei BL első igazi rangadóját, külön öröm volt, hogy Szoboszlai is betalált, hiszen Arne Slot korábban utalt rá, hogy egy következő lépés lenne, hogy feljebb menjen Dominik góljainak száma.

Úgy látszik, hogy nagyon jó úton haladnak együtt.

Még Fabrizio Romano, a legendás olasz újságíró, átigazolási szakértő is Szoboszlai legújabb képe alá kommentelt, dicsérve az elmúlt hét játékát és az eredményeket, amelyeket a Liverpool elért.

Most azonban egy elképesztő felvétel látott napvilágot, Szoboszlai szenzációs dolgot tett az edzésen.

Óriási Szoboszlai Dominik-gól, még a Holdról is látszik.

Előkerült egy ritka felvétel a Liverpool edzéséről, amely megmutatja nekünk, hogy milyen szenzációs technikával rendelkezik a magyar játékos. Arne Slot, és korábban Jürgen Klopp is gyakran beszélt erről, és a meccseken is megvillogtatja tudását a magyar játékos, ám ez a felvétel tényleg lenyűgöző.

A Liverpool FC játékosai abban versenyeznek, hogy ki tudja a kapu mögülről belőni a labdát a hálóba, még fogadásokat is kötnek. Luis Diaz tesz is egy próbát, és a labda éppen elkerüli a kaput.

Aztán megérkezik Szoboszlai, aki fenomenális dolgot művel a pályán, elsőre berúgja, könnyedén és nagyszerűen, a társak pedig azonnal a nyakába ugranak. Ilyen Szoboszlai-gólt még nem láttatok: