promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szlovákiában is Szoboszlai a téma, rendkívüli véleményt fogalmaztak meg

Szlovákiában is Szoboszlai a téma, rendkívüli véleményt fogalmaztak meg

Borítókép:  Giuseppe Maffia/Alamy Live/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Számos liverpooli legenda mondta már el véleményét a magyar válogatott játékosról, most egy újabb vélemény jött, egyenesen Szlovákiából.

Jól sikerült hét Liverpoolban.

Amióta Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolt, nagyon sok vélemény fogalmazódott meg a futballvilág ikonjaiban a magyar játékos játékáról, olyan legendák nyilatkoztak, akik elképesztő karriert futottak be. Sokan közülük Steven Gerrardhoz hasonlították Szoboszlait, aki azért is kerül sokszor szóba az angol játékos kapcsán, mivel Szoboszlai az ő számában játszik a Vörösöknél, ez pedig mindig alap lesz az összehasonlításra.

A magyar játékos az elmúlt héten a maximumot nyújtotta, a Liverpool pedig kétszer is győzött simán, először az AC Milan ellen idegenben a Bajnokok Ligája első fordulójában, majd a magyar meccsen a Premier League-ben is, ott a Bournemouth-ot küldték haza három góllal. A liverpooli hat találatból egyet pedig maga Szoboszlai lőtt Olaszországban.

Arne Slot alatt új életre kelt a magyar középpályás, a csapat pedig nagyszerűen működik, és egyelőre a góllövéssel sincs gond, bár a Liverpool-szurkolók tudják, hogy az őszi szezonban általában sokkal jobb a Liverpool, majd csak tavasszal jönnek a problémák a csapatnál. Az elmúlt szezonban is az őszi fél idényt megnyerték Jürgen Klopp vezérletével, ám végül "csak" a harmadik hely jutott nekik a bajnokságban.

Szoboszlairól egy mésik legenda beszélt most.

Martin Skrtel, a szlovák labdarúgás egyik ikonja, aki 2008 és 2016 között volt a Liverpool játékosa, négyszer is az év szlovák labdarugójává választották karrierje során, és Liverpoolban is egyszer a szezon játékosa lett. Nemrégiben a dunaszerdahelyi DAC sportigazgatója lett a klasszis. A Nemzeti Sportnak pedig Szoboszlai teljesítményéről is nyilatkozott korábban. 

Elmondta, hogy őt is kellemesen meglepte, hogy a magyar játékos milyen gyorsan tudott alkalmazkodni a Liverpoolhoz és az angol bajnoksághoz is. A klasszis azt is hozzátette, hogy Szoboszlai rögtön a csapat egyik kulcsjátékosa lett, és már most is bizonyítja, hogy a csapat egyik legfontosabb játékosa.

Korábban Martin Skrtelt is a Liverpool egyik motorjának tartották a szakértők: