promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan üzenetet kapott Szoboszlai Dominik, a Sztárbox versenyzője jelentkezett a legújabb fotója alatt

Váratlan üzenetet kapott Szoboszlai Dominik, a Sztárbox versenyzője jelentkezett a legújabb fotója alatt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció/Action Plus Sports/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Szoboszlai Dominik csodálatos Bajnokok Ligája-nyitányon van túl, a sajtó is magasztalta a teljesítményét.

Sztárbox, szoboszlai, Milánó és egy újabb magyar Liverpoolban.Elkezdődtek a küzdelmek a Bajnokok Ligájában is, ami azt jelenti, hogy három napon keresztül is élvezhettük a küzdelmeket a megújult sorozatban, ahol most mindegyik csapat egy, óriási tabellán látható. Nagyon nagy változás ez, és majd a szezon végére eldől, hogy mennyiben jött be a szakemberek számítása, sikerül-e még nagyobb lendületet és még több izgalmat hozni a sorozatba.

36 csapat vesz részt a küzdelmekben, Közép-Európából is sokan bejutottak most, a cseh Sparta Praga például egy hatalmas győzelemmel kezdte a BL-t, míg a horvát Dinamo Zagreb hatalmas vereségbe futott bele, hiszen a Bayern München ellen kilenc gólt kapott a csapat, és csak kétszer tudtak válaszolni. A végeredmény így 9:2 lett a bajoroknak, és a meccs nem is maradt következmények nélkül,

hiszen menesztették az edzőt a súlyos pofon után.

Szoboszlaiék győztek.

Az AC Milant győzték le Milánóban 3:1 arányban, a harmadik gólt pedig a magyar légiós rúgta. A Liverpool FC ezzel az eredménnyel pedig a hetedik helyen áll jelenleg a Bajnokok Ligája-főtábláján. A magyar játékostól Arne Slot a meccset megelőzően több gólt várt, Szoboszlai Dominik pedig csattanós választ adott az elejtett félmondatra.

Szoboszlai összes meccsbéli mozdulatát megnézhetitek egy videóban, vannak közöttük egészen zseniálisak is:

Még egy magyar Liverpoolban?

A napokban lehetett arról is hallani, hogy akár egy újabb magyar is érkezhet Liverpoolba. A Goal.com írta meg a TeamTalk nevű oldal alapján, hogy Kerkez Szoboszlai csapattársa is lehet a Vörösöknél, hiszen a balhátvéd pozícióban szeretne erősíteni a Liverpool, Kerkezt pedig már régóta figyelik.

Korábban amúgy a magyar válogatott játékosát a Manchester United-del is szóba hozták.

Sztárbox és Szoboszlai.

Korábban Szoboszlai elárulta a követőinek, hogy kinek szurkol a Sztárboxban. Törőcsik Dani tetoválóművésszel jó barátságban vannak, Szoboszlai pedig egy rövid üzenetet is kitett a közösségi oldalára, amelyben támogatásáról biztosította a Sztárbox versenyzőjét. Törőcsik Dani készítette Szoboszlai legújabb tetoválását is, amelyről korábban nagyon sokat cikkeztek itthon és külföldön is, hiszen összetett szimbolikával rendelkezik.

Szoboszlai Dominik legújabb képét az Isntagram-on pedig a Sztárbox egy másik versenyzője, Noszály Sándor kommentelte alá három emojival.

Íme a fotó: