promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Máris elfordultak Szoboszlaiéktól a szurkolók, a magyar válogatott foghíjas lelátók előtt játszik

Máris elfordultak Szoboszlaiéktól a szurkolók, a magyar válogatott foghíjas lelátók előtt játszik

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Egy évvel ezelőtt ez még elképzelhetetlen volt, most viszont nagy a csalódottság.

Hatalmas pofonba szaladt bele a magyar válogatott szombaton a Nemzetek Ligája A-divíziójának első mérkőzésén, melyen Marco Rossi csapata Németország ellen vívott meg. Az idegenbeli találkozón Magyarország megsemmisítő, 5-0-s vereséget szenvedett, a drukkerek pedig nem ehhez voltak hozzászokva az elmúlt években.

Az Európa-bajnokságon – sőt, talán már előtte is – érezhető volt némi fásultság a csapaton, a kontinenstorna után pedig Marco Rossinak is pihenőre kellett vonulnia, hogy átgondolja a folytatást. Sokan már ekkor úgy vélték, hogy hamarosan elbúcsúzhat a kispadtól, ám mint ahogy akkor is, most sem tervezi, hogy magára hagyja a csapatot, mint ahogy ezt Szoboszlai Dominik szavaiból is kivehettük:

„A keddi reakció lesz a legfontosabb. Voltunk már gödörben, az angolok elleni hazai nulla–négyre gondolok, akkor sem ingott meg a játékosok bizalma a főnök felé, és az övé sem az irányunkba. Csak együtt tudunk kijönni a gödörből. A közelmúltban olyan élményeket adtunk a szurkolóknak, amilyenekre valószínűleg senki sem várt, előre senki sem hitte volna el, ha azt ígérjük, ilyen eredményeink lesznek. Kis türelem kell. Az öt–nulla megtörtént, rendben van, felfogtuk, de a múlttal nem foglalkozunk, a jelenben vagyunk, és a jövőért csinálunk mindent”

fogalmazott Szoboszlai a németek elleni súlyos vereséget követően.

Máris elfordultak a szurkolók

Maga Marco Rossi is szégyennek nevezte azt a meccset, és úgy tűnik, hogy a drukkerek is megorroltak a rossz teljesítmény miatt, hiszen a Bosznia-Hercegovina elleni találkozón nagy valószínűséggel nem lesz tele a Puskás Aréna.

Mint ahogy arról a VG beszámolt, hétfőn még meglehetősen sok jegy várt gazdára, a pálya melletti, drágább szektorokban, valamint a középsőkben is bőven van még hely, igaz ezek 20-25 ezer forintos árak mellett válthatók meg. A legfelső szektorokba 13 ezer forintért cserébe lehet helyet foglalni, itt is vannak még bőven elérhető székek. Egyedül a legolcsóbb, 7500 forintos jegyek fogytak el.

A bosnyákok elleni jó eredmény rendkívül fontos lenne a válogatott számára, hiszen októberben Hollandia lesz a következő ellenfél, ők pedig okoztak már néhány kellemetlen percet a magyaroknak, és újra felívelő formában vannak. Bosznia hasonlóan nagy zakót kapott a hétvégén, igaz az 5 bekapott gól mellé kettőt legalább nekik is sikerült berámolniuk a hollandoknak.