promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás a magyar válogatottnál a bosnyák meccs előtt

Rendkívüli változás a magyar válogatottnál a bosnyák meccs előtt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

A magyar csapat Bosznia-Hercegovinával csap össze ma este a Puskás Arénában.

Nagy a tét

A Nemzetek Ligája sorozat tovább folytatódik, és már a második mérkőzést rendezik majd ezen a héten, kedden Magyarország a bsonyák válogatottal méri össze az erejét és tudását. A kék-sárga mezben játsszó ellenfél az előző fordulóban szintén öt gólt kapott, ők Hollandiában futottak bele a vereségbe, ám az öt gól mellé tudtak lőni kettőt, és a meccs végéig nyíltan tartották a meccset, Hollandia csak az utolsó percekben tudta eldönteni a mérkőzést, hiszen sokáig őrizték a bosnyákok az esélyt az egyenlítésre,

mivel 3:2 volt a mérkőzés.

A magyarok több nyilatkozatot is tettek a meccs előtt, természetesen a publikum elsősorban még mindig arra volt kíváncsi, hogy milyen érzéseik vannak a játékosoknak a németországi fiaskó után. Marco Rossi és Szoboszlai Dominik is nyilatkozott a sajtónak, utóbbi pedig külön exkluzív interjút is adott az M4 Sportnak, amelyben részletesen is beszélt a német meccs következményeiről, illetve arról is, hogy milyen taktikát követtek, amely végül nem vált be.

Kimaradó játékos

Sokan várják ezt a mai meccset, hiszen ez feledhetteti a németek elleni nagy arányű vereséget, amelyet sok szurkoló nagy pofonként könyvelt el, sokan pedig azonnal szélsőséges véleményt fogalmaztak meg a válogatottról. Ám egy mai győzelemmel nyíltá lehetne tenni újra a csoportot, természetesen sok függ attól is, hogy Hollandia és Németország milyen eredménnyel zárnak az egymás elleni mérkőzésükön.

Közben kiderült egy hír, miszerint a magyar válogatott Spanyolországban futballozó játékosa, Yaakobishvili Antal biztos, hogy nem debütál a pályán ezen a mérkőzésen, hiszen átirányították az U21-es csapatba, pedig a fiatal magyar tehetésg bemutatkozását sokan várták.

Korábban már két magyar játékosról (Gazdag Dániel, Vas Gábor) is kiderült, hogy Marco Rossi nem számíthat majd rájuk, ők sérülés miatt dőltek ki a sorból. A szövetségi kapitány egyikőjük helyett sem hívott be új játékosokat a nemzeti csapatba.

A magyar váogatott 20.45-kor kezdi meg a mérkőzését Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligájában a Puskás Arénában.