promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Péter üzenetet küldött Szoboszlai Dominiknak, azonnal megindult a szurkolók reakciócunamija

Kabát Péter üzenetet küldött Szoboszlai Dominiknak, azonnal megindult a szurkolók reakciócunamija

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Az egykori labdarúgó is kommentelt Szoboszlai Dominik posztja alá.

Vereség a németek ellen.

A szombat a Nemzetek Ligájában egy nagyon forgalmas nap volt, hiszen rengeteg mérkőzést rendeztek, közülük pedig több mérkőzésen is elképesztő gólcunami volt a pályán. Georgia megverte hazai pályán a cseheket 4:1 arányban, 13 perc alatt elképesztő dolgot műveltek a pályán, a csehek pedig nem is tzdtak felocsúdni, csupán a meccs utolsó pillanataiban tudtak szépíteni.

A mi csoportunkban hollandia 5:2-re győzött Bosznia-Hercegovina ellen, a magyar válogatott pedig 0:5 arányban szenvedett vereséget a németek ellen, pedig a meccs meglehetősen bátran is jól indult Szoboszlai Dominikék számára, az első gólig a magyar válogatott több helyzetet is kialakított, illetve a második félidő elején is volt sanszunk az egyenlítésre, ám a második gól után valami megtört a csapatban.

Felemás reakciók.

A szurkolók közben a közösségi médiában egyfelől kritikával élnek a csapat telejsítményét illetően, sokan többek között Dibusz Dénest követelik a csapatba, míg sokan támogatásukról biztosítják a magyar válogatottat.

Korábban pedig sokan hiányolták azt is, hogy a liverpooli magyar játékos, a csapat kapitánya nem szólalt meg a riportereknek. Ám most megtörte a csendet Szoboszlai Dominik, az Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak egy csapatképpel.

Mint írta:

"Köszönjük a támogatásotokat, amire éppúgy szükségünk van ezekben a nehéz pillanatokban, mint a legnagyobb sikerek elérésekor. Előre kell nézzünk, kedden újra a pályán leszünk!"

Curtis és Kabát Péter is üzent.

Nagyon sok biztató komment érkezett az üzenet alá, és többek között Kabát Péter is írt a poszthoz egy kommentet, ő is támogatásáról biztatta Szoboszlait és a magyar válogatottat:

"Sok sikert kedden! Hajrá Magyarok!"

Curtis is írt a poszt alá, az ő neve alatti komment így hangzik:

"NEM MARADUNK PADLÓN"

Szoboszlai ezzel a képpel üzent, IDE kattintva elérhetitek a hozzászólásokat is: