promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt a súlyos probléma a magyar válogatottal a német-magyar meccsen, azonnal kimondták a véleményüket a szurkolók

Ez volt a súlyos probléma a magyar válogatottal a német-magyar meccsen, azonnal kimondták a véleményüket a szurkolók

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

A nézők hamar elmondták meglátásaikat a német-magyar meccsről.

Német-magyar, a visszavágó.

Sokan felfokozott hangulatban várták Magyarországon a Nemzetek Ligája első fordulójának magyar szempontból nyitómérkőzését, amely egyfajta visszavágó is lehetett, hiszen a nyáron rendezett Európa-bajnokságon Magyarország egy csoportban volt a házigazda németekkel, a mérkőzést pedig két góllal elvesztettük. Azóta is fájó seb volt Gündogan első gólja, amelyről megoszlik a szakemberek véleménye is, hogy a német szabálytalandkodott-e Willi Orbánnal a labdaszerzés előtt.

A bizakodásra az is okot adhatott, hogy a Nemzetek Ligájában "tradicionálisan" jól szerepel a magyar válogatott Németország ellen, a németek viszont hagyományosan nem szerepelnek jól ebben a sorozatban.

Az első gólig nagyon jól tartotta magát a magyar válogatott, többször is beszorítottuk a németeket a saját kapujuk elé, és még a második félidő elején is volt nagy esély a magyar egyenlítésre, ám Szoboszlai Dominikék végül nem találtak be, nem úgy a németek, a második góljuk után pedig futószalagon jöttek a gólok.

Meg sem álltak ötig.

Nem véletlen, hogy a német sajtó is földcsuszamlásszerű német győzelemről ír a mérkőzés kapcsán. A mérkőzés után Marco Rossi higgadtan értékelte a látottakat, de kitért arra is, hogyan kell feldolgozni a vereséget, a szövetségi kapitány többek között azt mondta a meccs után adott rövid értékelésben:

"Ha nem tudunk reagálni erre a szituációra, akkor mindenkinek el kell tűnnie"

A magyarok megmondták.

De már a meccs közben megeredt az emberek keze többek között Szoboszlai Dominik és Marco Rossi közösségi oldalán is, sok komment érkezett a legfrissebb képek alá. A szövetségi kapitány eredményt közlő posztja alá többen is kommentelték, hogy Dibusznak kellene védenie a magyar válogatottban, de többen kitértek arra is, hogy Szoboszlainak milyen szerepet kéne játszania a válogatottban a mostani helyett.

Dibuszt sokan a kezdőbe tennék a következő mérkőzésen, illetve Csoboth és Bolla és Nagy Zsolt is szerintük a kezdőbe kellene, hogy kerüljenek.

A kommentelők hiányolták azt is, hogy Szoboszlai nem szólalt meg a mérkőzés után, holott ő a csapatkapitány. Egyesek pedig a védelem gyenge teljesítményét feszegették, míg többen hiányolták a válogatottból, hogy agresszívabban letámadjon.

Ám sokan a támogatásukról biztosították a csapatot és a válogatottat is, hogy talpra kell állni a bosnyákok elleni meccs előtt, és ott újra megmutatni, hogy mit tud ez a csapat.

Szoboszlai Instagram-oldalán is megjelentek a kommentek, sokan nem értették, hogy kaphattunk öt gólt ezen a mérkőzésen, míg mások már azt írták, hogy soha többet nem fognak ezek után magyar focit nézni.