promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan videó jelent meg a Ferencváros oldalán, elkezdődött

Váratlan videó jelent meg a Ferencváros oldalán, elkezdődött

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Nem akármilyen bemutatkozás volt, hangulatos videó jelent meg a Ferencváros oldalán.

Komoly megmérettetés vár a Fradira az Európa-liga küzdelmeiben, az új lebonyolítási rend szerint pedig immár hát csapattal játszik a ligarendszerű megmérettetésben az eddigi oda- és visszavágós szisztéma helyett. Ez azt jelenti, hogy sokkal több csapat ellen kell majd felkészülnie a Fradinak, viszont a nézők szempontjából sokkal izgalmasabb számolgatási metódus is kezdődik, hogy éppen hogy juthat tovább egy csapat a ligából, minek kell teljesülnie, hogy beférjen a továbbjutók körébe.

Sokáig kérdés volt, hogy a csapat hol játszik majd az ukrán Dinamo Kijev együttesével, majd az is kiderült, hogy az ukránok Hamburgban játsszák a meccseiket, így a Fradi Németországban többször is pályára lép majd a sorozatban, hiszen az Eintracht Frankfurt csapatával is megmérkőznek majd. Előbbi meccset novemberben rendezik majd, míg a másikat januárban.

Bejelentették az új igazolást.

A Fradi most egy megújult csapattal vág bele a megmérettetésbe, de egy tapasztalt új edzővel, Pascal Jansennel, akinek komoly nemzetközi rutinja is van, hiszen az AZ Alkmaar csapatával a Konferencia Ligában szépen meneteltek, csupán a későbbi győztes West Ham United állta az útjukat. A csapathoz pedig most is folyamatosan érkeznek a játékosok, az FTC pedig ma is bejelentett egy fontos igazolást.

Egy gólerős és sokoldalú játékost igazoltak Matheus Saldanha személyében, a 25 éves brazil csatár a szerb Partizántól érkezik a Fradihoz.

A Fradi az új játékos érkezése mellé egy nem mindennapi videót is posztolt, ebben a filmben pedig a brazil játékos még magyarul is beszél, és túlmegyünk azon, hogy csak a köszönést mondja el magyarul:

(via Fradi.hu)