promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez hihetetlen, hogy ki írt üzenetet Szoboszlai legújabb képe alá

Ez hihetetlen, hogy ki írt üzenetet Szoboszlai legújabb képe alá

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Megérkezett a magyar válogatotthoz Szoboszlai, nem akármilyen kép készült róla.

Kezdődik a Nemzetek Ligája.

A hétvégén még Anglia legnagyobb rangadóján parádézatt Szoboszlai Dominik, aki most csatlakozott a magyar válogatotthoz. A nemzeti tizenegyre nagyon fontos és nehéz mérkőzés vár, hiszen a németekkel cspanak össze, akikkel már tradicionálisan megmérkőznek ebben a ligában, és akiktől nem is olyan régen, az Európa-bajnokságon fájó vereséget szenvedtünk.

Eljött a visszavágás pillanata tehát.

Szoboszlai Dominik hazatért.

Szoboszlai Dominik utolsók között csatlakozott a magyar válogatotthoz a felkészülés során, a csapat már Telkiben készül a nagy meccsre. A kapitányról pedig egy igazán stílusos fotó is készült, amely rövid idő alatt felrobbantotta a közösségi médiát. Alig három óra alatt 140 ezer lájk jött össze, és rengeteg üzenet is érkezett a kép alá.

Több érdekes komment is jött. Az már megszokott, hogy Szoboszlai liverpooli csapattárjai, a "Vörösök" ászai gyakran kommentelgetnek a magyar játékos képe alá, és ugyanígy megszokott az is, hogy Szoboszlai is gyakran kommentelget a csapattársai fotói alá.

Ám mindig vannak meglepetések ezen kommentek, üzenetek között. 

Korábban amúgy sokan arra hegyezték ki a kommentfolyamot, hogy óriási lenne, ha a Real Madrid sztárja, Vinicius kommentelne a képek alá, ám arról is szó esett a kommentfolymban, hogy erre már volt példa. Amúgy korábban több magyar híresség is kommentelt Szoboszlai képei alá, Curtist is észrevehettük a napokban.

Az is visszatérő jelenség, hogy márkák és csapatok vagy éppen szállodák írnak kommenteket, a mostani kép alatt például a Lipcse focicsapatának Instagram-oldala is megjelent, és Szoboszlai régi csapata természetesen arra is kitért, hogy mi látható Szoboszlai kezében a fotón. A lipcsei focicsapat főtámogatójának terméke.

Ám egy hatalmas név is megjelent a képek alatt, aki az Európa-bajnokság után került nagyon reflektorfénybe.

Dani Olmo is Szoboszlai képe alá kommentelt, három tűzemojival jelezte, hogy hajrá.

Sokan őt csak az Európa-bajnokságról ismerhetik, hiszen az egyik legjobb játékosa volt az aranyérmes spanyoloknak, és nemrég bemutatkozott a Barcelonában is, ahol már rögtön az első mérkőzésén gólt lőtt. Nos, Dani Olmo két évig a Lipcsénél Szoboszlai csapattársa volt korábban.

Íme a stílusos fotó Szoboszlairól: