promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka két váratlan szóval üzent a magyar olimpikonnak, nagyon beindult az Instagram

Majka két váratlan szóval üzent a magyar olimpikonnak, nagyon beindult az Instagram

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Majka is posztolt az olimpiáról, nagyon népszerű lett a képe.

Az olimpia az elmúlt napokban igazán a csúcsára hágott, hiszen sorban jönnek a magyar érmek. Szerda volt az ezüstnap, amikor a magyar kardcsapat nyert ezüstöt egy bámulatos döntőben a dél-koreaiak ellen. Volt esély a győzelemre, bátran és eltökélten vívtak Szilágyi Áronék, ám a meccs közepén fordult a kocka, és a végéig nem sikerült fordítanunk. A fiúk azonban alaposan kitettek magukért, az ezüstérem pedig hatalmas eredmény.

Ezen a napon Milák Kristóf is ezüstöt szerzett. kicsit lemaradva a francai csodagyerek mögött.

Majd Kós Hubert aranyérme hozta el a nagy áttörést, hiszen ezzel a magyar olimpiai csapat a 2024-es párizsi olimpiai játékokon megszerezte az első aranyérmét a két ezüst és egy bronz mellé. Pénteken pedig már jöhet a következő aranyérem is, egyre több magyar éremesélyes lép majd pályára. Az egyik legjobban várt mérkőzés pedig a botrány miatt is Hámori Luca mérkőzése, aki szombaton csap össze algériai ellenfelével majd.

Ez lesz a negyeddöntő, így ha továbbjut a magyar olimpikon, akkor nagyon közel kerül ahhoz, hogy éremért vívjon, akár a döntőben az aranyért. Valószínűleg, hogy Hámori Lucának ez lesz a legnehezebb mérkőzése a tornán, így a fél ország tuti, hogy a képernyők előtt fogja követni a bokszmérkőzést, amelyre a világ is nagyon kíváncsi a botrányt elindító üzenetek illetve eredmények után.

Sokan szorítanak a magyar olimpikon sikeréért, nem is csoda, hogy elözönlötték a közösségi média oldalakat a biztató bejegyzések, sokan készülnek erre a mérkőzésre.

A hírességek is üzennek.

Majka is üzent a magyar olimpikonnak, akiről az elmúlt napokban a Forbes-lista után lehetett sokat hallani, ezen a listán, amelyen többek között Sebestyén Balázs és Azahriah is rajta szerepel, ugyanis kisebb átrendeződés történt.

Majka most Hámori Lucáról tett ki egy képet és azt írta alá:

"Gyerünk, Lucuskám!"